Hyde Park > Przywitaj się

Witam

<< < (4/5) > >>

[Yossarian]:
a to ktos pamieta?
http://www.youtube.com/watch?v=_GHmI5ioLUg
Lost Patrol na Amige 500 - to byla gra!

apofi5:
siemka

djDziadek:
Właśnie szanowny panie Tomekb, już wiem skąd Cię znam :) :P - serwer POS, (którego jestem członkiem w MOH-u) więc teraz już wszystko jasne :) :D  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl: - dzięki za pozdrowienia.

tomekb70:
Jaki tam ze mnie pan, ale miło mi że zwróciłem na siebie uwagę, to chyba znaczy ze nie jest tak żle z tym moim pogrywaniem. Jednak w tym miejscu muszę zwrócić uwagę na fakt ,iż w naszym miniklanie prym wiedzie wrocławiak KTK ELEKTRON PL.  Zauważyłem równierz ,że wielu z Was pochodzi z Wrocławia lub okolic . Czy u was to normalne kręcić takie wyniki? Kurde próbuje Wam dorównać, ale gdzie tam ,daremny mój trud.

Ogre:
Bo to same chituchy są! Zamiast płacić alimenty i na dzieci wychowanie kłaść to oni tylko w cheaty inwestują! Takie to już są te BroWarniki ;) ;*

Nota bene, wczoraj aż nie wiedziałem co powiedzieć jak wszedłem na serwer, a tam w przeciwnych drużynach dwóch gości - jeden wynik k/d 289/7 i jeszcze reklamował swój cheat na chacie, a drugi (najwyraźniej niedoinwestowany ;) ) - 80/16, gdzie reszta tych lepszych wyników miała po 30/30... Załamka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej