0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: SennseJ w 25 Października 2011, 09:59:09No to Ci co zamawiali w Ultima.pl niech zacierają ręce Ja właśnie odebrałem od kuriera moją kopie. Instaluje się Szkoda że muszę do roboty wychodzić No ale chyba grać można dopiero od 27.10.... chyba
No to Ci co zamawiali w Ultima.pl niech zacierają ręce Ja właśnie odebrałem od kuriera moją kopie. Instaluje się Szkoda że muszę do roboty wychodzić
Ja już wczoraj pocinałem w multi, w Battlelogu już widać moje "osiągnięcia"
SORRY za off-topik... ale ile razy widzę zdjęcie Awest-a to kojarzy mi się z Robertem Gonerą
Cytat: Pangrys w 25 Października 2011, 10:23:39Ja już wczoraj pocinałem w multi, w Battlelogu już widać moje "osiągnięcia"A tak pięknie wypisywał o : "innych strefach" i takie tam pierdoły, a aktywował BF-a przez wyspy owcze - co za lama
W związku z dużą ilością zapytań przygotowaliśmy dla Państwakrótki poradnik ułatwiający pobranie i aktywację kodówodblokowujących elementy edycji limitowanej Battlefield 3.Kody odblokowujące elementy edycji limitowanej nie znajdują się wpudełku z grę. Użytkownik pobiera te kody z naszej strony internetowej(gram.pl), a dokładnie ze szczegółów złożonego zamówienia.Osoba, która składała zamówienie będąc zalogowanym na swoje kontomoże wejść w szczegóły zamówienia poprzez stronę sklepu ->sklep.gram.pl -> Moje zamówienia -> Szczegóły zamówienia na gręBattlefield 3.Osoba, która składała zamówienie nie będąc zalogowanym na swoje kontomoże wejść w szczegóły zamówienia za pomocą odnośnika, któryznajdował się w wiadomościach informujących o złożeniu zamówienia,jego potwierdzenia oraz wysyłce. UWAGA: Jeżeli po złożeniu zamówieniautworzyli Państwo konto, przed kliknięciem linku kierującego doszczegółów zamówienia proszę najpierw wylogować się z naszej strony(a najlepiej wyczyścić pliki cookie przeglądarki). Tylko po wylogowaniulink przekieruje Państwa na właściwą stronę.Link pozwalający na pobranie kodów znajduje się w szczegółachzamówienia na liście zamówionych produktów przy grze Battlefield 3. Osoba, która płaciła za grę przy odbiorze przed pobraniem kodówzostanie poproszona o podanie pełnego numeru rachunku dostarczonego wraz zgrą.Osoba, która odbierała grę w punkcie go24 będzie mogła pobrać kody po24 godzinach od momentu odebrania zamówienia (po takim czasie otrzymujemyinformację od punktu, że zamówienie zostało odebrane przez Klienta).Każdy z dodatków wchodzących w skład edycji limitowanej odblokowywanyjest za pomocą oddzielnego klucza. Na razie udostępniamy Państwu 3klucze pozwalające na odblokowanie dodatków: Pakiet 10 wyjątkowychnieśmiertelników do odblokowania w grze, Ekwipunek Specact, PakietUzbrojenia Specjalnego. Klucz pozwalający na odblokowanie 4. dodatku(Powrót do Karkand) zostanie udostępniony w późniejszym terminie, wmomencie premiery tego rozszerzenia.Pobrane kody, w zależności od platformy należy aktywować w jeden zponiższych sposobów:Dla komputerów PC:1. Zainstaluj klienta Origin. Możesz go pobrać zhttp://www.origin.com/about. 2. Uruchom klienta Origin (Start>Programy>Origin) i zaloguj się za pomocąswojego loginu i hasła konta EA Online.3. Wybierz ikonę ustawień, następnie opcję Podaj kod produktu.4. Postępuj zgodnie z instrukcjami pojawiającymi się na ekranie.5. Po ponownym uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartośćbędzie dostępna w trybach gry wieloosobowej.Dla konsol PlayStation 3:1. Zaloguj się do sieci PlayStation Network.2. Wejdź w PlayStation Store.3. Wybierz opcję [Redeem Codes] z menu.4. Wpisz swój unikatowy kod (12 znaków).5. Wybierz opcję [Continue] i podążaj za komendami wyświetlanymi naekranie.6. Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będziedostępna w trybach gry wieloosobowej.Dla konsol Xbox 360:1. Zaloguj się do sieci Xbox LIVE.2. Naciśnij przycisk menu na kontrolerze (srebrny przycisk).3. Przejdź do zakładki rynku i wybierz opcję Zrealizuj kod.4. Wpisz swój unikalny kod (25 znaków).5. Po uruchomieniu gry Battlefield 3, dodatkowa zawartość będziedostępna w trybach gry wieloosobowej.