Hyde Park > Przywitaj się

Nowy

(1/4) > >>

AnorX:
Siema, Witam, Uszanowanie, Kłaniam się, Całuje rączki . . .  CZEŚĆ ufff

Takie tu zróżnicowanie osobowości, że ciężko trafić z samym przywitaniem, a co dopiero dalej . . .   

A więc czas na litanie . . .  26 wiosenek, praca, narzeczona, szkoła (mgr BHP) i BF3 :D Koniec.  Idźcie z pokojem . . .  albo z kuchnią, jak kto chce   :p

Co do samego BF-a . . .  no to BF2, potem długo nic.  Kiedy usłyszałem o BF3 zakupiłem kompa oraz BC2 i tak sobie śmigałem po tym świecie wojenki, w którym spotkałem niejakiego "Yossarian-a", po czym nastał dzień BF3.     

Lubię pograć wieczorami, od stresować się, nie koniecznie zwalniając tempa życia, jednak używając wirtualnych nóg i garści ołowiu.   

Mam nadzieje, że nawiążemy wspólne tematy oraz pobawimy się w wojenkę :)

Pozdrawiam.   

[Yossarian]:
 ;D :banned: :banned: :banned: :banned: :piwo:
witaj :D

djDziadek:
No witam witam, mam nadzieję, że nie spamisz jak imć waćpan Yossarian  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:  :rotfl:

Ramka:
Witaj :piwko:
Co do różnorodności osób to te stwierdzenie bym sprowadził do "graczy co lubią być on-line" i :gun
Co do "wspólne tematy" to się zacznij nastawiać bo będzie on brzmiał mniej więcej tak: To j...... "chituch"; Ale miałem laaaaaga, osz w mordę  ;D

AnorX:
Ha .    .    .     czyli zdrowa, otwarta rozmowa  .    .    .     to co wojacy lubią najbardziej  :D

Ps: gdzie znajdę namiary (hasło) na Wasz kanał na TS-sie ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej