Hyde Park > Strefa Wolna

"Nowy" telefon - podpowiedzi.

(1/5) > >>

Brodziu:
Jako, że straciłem swojego wysłużonego iPhona 3 GS 32GB.
Mam do Was, a zwłaszcza Pangrysa, prośbę:

Szukam "nowego" telefonu co by spełniał wymagania podobne jak w iPhone - może być z panem Androidem na pokładzie.
Poważne propozycje poproszę !

:browar:

:piwo:

sgt.PifPaf:
offtop
Ja po pierwszym zachwycie Androidem ( a właściwie Androidami - bo mam 2 urządzenia) zmieniłem zdanie
Nigdy w życiu nie kupię już urządzenia z Androidem na pokładzie
IMO - system sprawia wrażenie wiecznej bety (jak to z produktami Google)
IMO - jest upierdliwy wymaga stałego nadzoru
IMO - android market to samo zło  ;) - nie dość, że z wersji na wersje coraz bardziej zasobożerny i wolny w działaniu, to na dodatek stopień jego upierdliwości jest już nie do zniesienie (non-stop aktualizacje, softu). Pierwsza wersja marketu jaka otrzymałem w sierpniu była naprawdę szybka i przyjemna. Fakt, że graficznie uboga ale działała. Niestety Google "ulepszyło" produkt.

Jedyne co mi si w nim podoba to świetna współpraca z usługami google - nic więcej

Następny mój smartfon za rok będzie miał Windows mobile'a
A co do modelu - obojętne, jakiś sobie wybiorę. IMO w tych urządzeniach soft to podstawa.

Brodziu:
Dzięki za uwagi :D zawsze to coś więcej do wyboru.
... czyli z windows mobile tez może być ...

:pijemy:

Pangrys:
Z Windows Phone raczej :) Windows Mobile omijaj.

HTC Mozart, HTC Titan lub np nowa Nokia Lumia 800

http://www.dobreprogramy.pl/Pangrys/Okiem-Pangrysa-czyli-subiektywnie-o-HTC-Mozart-Part,28778.html
http://www.dobreprogramy.pl/Pangrys/HTC-Mozart-i-Windows-Phone--Podsumowanie,29138.html

Na Androidzie to polecam:
HTC Sensation
Samsung Galaxy S Plus
Samsung Galaxy S II

sgt.PifPaf:
tak, tak phone :) - mój błąd
a dokładnie windows 8 mobile phone :)

mobile mi siedzi w głowie bo sprzedajmy m.in. systemy sprzedaży mobilnej właśnie na Windowsach mobile'ach

choć kto wie może na Windows 7 Mobile...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej