Hyde Park > Strefa Wolna

Skargi i uwagi na Misie :)

<< < (2/3) > >>

djDziadek:
Duqq - do Ciebie - w celu zamknięcia off topa:
wszędzie, w każdym środowisku są ludzie i ludzie - przykład:
w największe mrozy, w ubiegłym tygodniu, odpaliłem autko i zasuwam do pracy (godzina 4:30 rano), zamarzło cholerstwo - jak się okazało i padło na samym skrzyżowaniu, ani odpalić, ani ruszyć z miejsca (Scenic), więc włączyłem awaryjne i zadzwoniłem po kumpla, miał być za jakieś 10 minut i zholować, niestety stanąłem tak nieszczęśliwie, że tramwaje wyjeżdżające z zajezdni nie mogły mnie minąć, żaden korbelkowy nie miał zamiaru mi pomóc, więc próbowałem dalej sam zepchnąć to gówno na bok, zobaczyłem koguty i zrobiło mi się cieplutko, ekipa kotów jechała na rozwózke do patrolowania pieszego i co?
I dowódca zarządził spychanie auta, młodzież grzecznie się zastosowała, a że było minus 26 stopni, szanowny pan dowódca wezwał "technicznych", którzy nawet mieli kabelki i odpalili moje autko.
Nie jest tak źle jak piszecie - różnica polega na tym, że o złych rzeczach się trąbi na prawo i lewo a o dobrych cisza - BO TAK POWINNO BYĆ.
This off top is end :)

Brodziu:
Ali łączę się bólu ale w Żninie i okolicy właśnie tak jest :)
... ja ostatnio nadziałem się na dwójeczkę suszących na hulajnogach(rejon Żnina właśnie bo wracałem z Bydgoszczy) ... dostałem tylko  poziom niżej ... ogólnie da się z nimi pogadać ale nigdy nie wiesz na jaką owcę trafisz.
Pozdrawiam!

Duqq:
http://www.tvn24.pl/12690,1738833,0,1,skopali-lokatorow--wybili-zeby-policja-pomylila-pietra,wiadomosc.html

Tobiasz:
 :rotfl:
--- Cytat: Duqq w 21 Marca 2012, 15:12:15 ---http://www.tvn24.pl/12690,1738833,0,1,skopali-lokatorow--wybili-zeby-policja-pomylila-pietra,wiadomosc.html

--- Koniec cytatu ---

KRISS--OL:
 :offtop: No właśnie panowie nie broniąc nikogo wszem i wobec wiadomo że są ludzie i ludziska jak to djDziadek napisał (lama jedna  :rotfl:) z jednymi można pogadać a z drugimi to szkoda się odzywać. Takie to poprostu posrane ale wszędzie istniejące bagno  :piwo:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej