Jesteście jak to sami nazywacie grupą starszych graczy, więc od starsze osoby powinny być przykładem dla innych zwłaszcza dla młodzieży. Lecz odnoszę wrażenie ,iż niektórzy z was zachowują się gorzej niż ja chociaż nawet nie mam skończonych 18 lat.
Tak bardzo przestrzegacie zasad i jesteście tacy bardzo źli jak ktoś je łamie ,a sami zachowujecie się jak dzieci. Tak PanGrysie, nie wiem o co Ci chodzi?? Twoje chamskie zagrywki pamiętam jeszcze jak byłeś w SWT i były dla mnie po prostu śmieszne.
Dostałem wczoraj na waszym serwerze Kicka 2 razy, no pierwszy raz jeszcze rozumiem make room for admin, ok, myślę sobie, ale osób grający?? Było wtedy 20 więc były jeszcze 4 slot ale ok. nie będę się pluł. Wchodzę znowu i za 5 min Kick za cytuje: „SPADAJ”??? I pytam się co to znaczy? Wiem nie musimy się wszyscy kochać i lubić ,ale szanować wypadałoby. Czy ja was kiedyś obraziłem?? No nie przypominam sobie. Jeśli tak przypomnij mi to przeproszę. Lubię grać na tym serwerze panuje miła atmosfera, z wieloma graczami z BroWar znam się i można z nimi zagrać teamplaya . Więc nie rozumiem Twojej postawy wobec mnie PanieGrysiu? Przestrzegam waszych zasad bo to wasz serwer i jestem tam tylko gościem, a nie ma tam zasady NO MASZYB ,ale możesz przecież ustalić taką zasadę razem z innymi którzy płacą na ten serwer i będziesz miał po problemie. (a dla mnie mała reklama )
Więc wracając do tematu Takie pytanie Panowie… jesteście praworządni więc zacznijcie od siebie wtedy inni będą was bardziej respektować. Czy panuje u was zasada Kali ukraść krowę dobrze, kaliemu ukraść krowę źle??
Pozdrawiam Grupę BroWar
Maszyb