Hyde Park > Strefa Wolna

Wasze typy na mecz Polska - Czechy?!

<< < (2/4) > >>

Brodziu:
eeeetttaammmmmm...
nic się nie stało Polacy nic się nie stało !!

:piwko: :piwko: :piwko: :browar:

Miki111:
 0 : 1 dla Czechów  :hura: :lol:  :rotfl:

[Yossarian]:
Wasilewski: należał nam się kopniak w dupę

Chociaż reprezentacja Polski szybko odpadła z EURO 2012 kibice podziękowali piłkarzom za walkę i nie mieli do nich pretensji za brak awansu do ćwierćfinału imprezy. 20 tysięcy ludzi przyszło do warszawskiej strefy kibica oklaskiwać przegranych graczy Franciszka Smudy, fani koczowali także pod hotelem, w którym spała kadra. Marcin Wasilewski jest tym wszystkim zaskoczony. Uważa, że jemu i jego kolegom należy się solidny kopniak.

- Jak pojechaliśmy w niedzielę do fanzony i widziałem zawiedzionych kibiców, to wcale nie chciałem słuchać, że nic się nie stało. Nie chciałem podziękowań - mówi niespodziewanie stoper polskiej kadry w wywiadzie udzielonym "Rzeczpospolitej".

Wasilewski bardzo przeżył porażkę z Czechami. Tak jak jego koledzy siedział w szatni długie minuty w milczeniu. - Kotłowało się we mnie. Daliśmy nadzieję kibicom i samym sobie i kompletnie zawiedliśmy - przyznaje otwarcie.

W strefie kibica reprezentanci zostali przyjęci bardzo miło, chociaż sam Wasilewski nie uważa, by na takie powitanie i przyjęcie zasłużyli.

- Należał nam się kopniak w dupę, a nie brawa - stwierdza.

- Kiedy Kuba Błaszczykowski wziął mikrofon i zaczął przemawiać, to ze dwa razy musiałem wziąć głębszy oddech, żeby się nie rozkleić, łzy stały mi w oczach. Ja do mikrofonu tego dnia nie powiedziałbym ani słowa - mówi twardy na boisku defensor.

Wasilewski podkreśla, że krytyka jaka spadnie na kadrę powinna być konstruktywna. - Nie można zarzucić nam braku zaangażowania. Zostawiliśmy na boisku całe serce, ale naprawdę ciężko było to tak koncertowo zepsuć - kończy.

http://euro.wp.pl/title,Wasilewski-nalezal-nam-sie-kopniak-w-dupe,wid,14585819,wiadomosc.html

[Yossarian]:
...Franciszek Smuda mógł na ten turniej zabrać dwunastu piłkarzy i też by mu to wystarczyło. Cała reszta była wzięta na odczepnego. Trener za bardzo przywiązywał się do nazwisk i moim zdaniem to go zgubiło...
http://euro.wp.pl/title,Grosicki-Smuda-nigdy-mnie-nie-popieral,wid,14585894,wiadomosc.html?ticaid=1ea82
ten cwok w dresiku bez orla, za to z gapa pzpnu wkurwi_a mnie, tak sie zastanawiam: jak dlugo pzpnowska parowkarska klika bedzie rules?

Brodziu:
Yosss weź to na spokojnie ;-)

pomyśl, że dostali jeszcze po 200.000 PLN za turniej na łepka ... i od razu ci ulży  :pijemy:
a z jakiś tam obliczeń wynika, że

--- Cytat: [Yossarian] w 19 Czerwca 2012, 10:55:20 ---ten cwok w dresiku bez orla, za to z gapa pzpnu wkurwi_a mnie, tak sie zastanawiam: jak dlugo pzpnowska parowkarska klika bedzie rules?

--- Koniec cytatu ---

zarobił przez okres bycia trenerem lekką ręką ok 5 mln PLN - nie taki z niego ćwok =)

:piwo:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej