Hyde Park > Strefa Wolna
Battlefield 4
[Yossarian]:
coraz widoczniejsze sa roznice pomiedzy bfami a mohami, ukazuja to i to bardzo zwlaszcza 2 ostatnie odslony obu gier (bc2, bf3 | moh, moh:v), bf4 to kolejna ewolucja gry z serii, nie majacej wiele wspolnego z mohem, poza: ea, b.logiem i tym ze to fpsy i obecnie modern warfare :browar:
Reksio1:
Tak zgadzam się z Tobą że MOH i BF to różne gry ale do tej pory były na równym poziomie i godnie ze sobą rywalizowały lecz teraz mam nie odparte wrażenie że MOH (kultowa seria ) została przeznaczona na stracenie aby wszystkie siły i fundusze skierować na jedną grę aby ona przynosiła profity >:( czyli BF medal stał się zapchaj dziurą którą wypuszczają dla podpuchy starych fanów i nabicia funduszy olewając graczy . Tak czy inaczej już nie kupię pre odera żadnej gry z EA ;/ :/
[Yossarian]:
ja zapewne preordera bf4 zamowie, natomiast, myslac logicznie: po co w stajni dwa championy? rywalizacja to strata finasowa (naklady na produkcje dla 2 teamow / reklame i eventy), lepiej stworzyc = wyewoluowac jeden tytul: bf jest obecnie (dzieki dlc) dla wszystkich:
dla latajacych, dla zakutych | dlc AK i podstawka
szczelajacych przez sciany | dlc CQ
i dla metrosexualnych :P
to czysty biznes
Staaary80:
Oj tam Yoss, MoH musi być bo są tacy co to kupią, a dopóki tacy są dopóty MoH będzie powstawał, gorszy czy lepszy
Reksio1:
Tak są tacy co kupowali ze względu na tytuł i śmiało mogę stwierdzić że do takich ja się zaliczam ;) byłem wiernym fanem tej serii ale ta odsłona załamała mnie totalnie , jak nie zrobią szybko poprawek MOHW tak jak hucznie wyszedł tak jeszcze szybciej zniknie :( :( :( żal żal pięknej serii :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej