Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 4

<< < (29/65) > >>

Staaary80:
No coś w tym jest, że jak się gra z ludzmi z którymi się lubi grać to jest inaczej, a że grono małolatów tępych i bez wyobraźni gra no cóż jak we wszystkie gry :)

H1gh:
Sprawdze Rising Storm (Red Orchestra 2), starczy kupic tylko RS, to zobaczycie co to nie jest "trollowisko".
Ale oczywiscie BF to duza skala w porownaniu do RO.

Albo sie trzymac swojej paczki i tyle

Pangrys:

--- Cytat: Miki111 w 10 Lipca 2013, 18:59:22 ---nie waszka, Yoss zawsze narzeka i nie ma znaczenia czy to będzie bf 3, 4, 12, 58. To już taki gatunek. A w BF nie gra się dla gry tylko dla kolesi z którymi się gra nawet jak Cie wkurzają, marudzą, jęczą lub są Yossarianem :D.

--- Koniec cytatu ---

Święte słowa, święte słowa :)  :browar: :ok: :hura:

[Yossarian]:

--- Cytat: Miki111 w 10 Lipca 2013, 18:59:22 ---nie waszka, Yoss zawsze narzeka i nie ma znaczenia czy to będzie bf 3, 4, 12, 58. To już taki gatunek. A w BF nie gra się dla gry tylko dla kolesi z którymi się gra nawet jak Cie wkurzają, marudzą, jęczą lub są Yossarianem :D.
--- Koniec cytatu ---

i fakt: w bf nie gra sie jedynie dla ludzi z ktorymi sie grywa, a rowniez dla przyjemnosci z samej gry, i mimo tego, ze jest to chyba najbardziej zaawansowana technicznie gra na rynku, po alfie jestem zniechecony, poniewaz: braki tej wersji gry (brak wlasciwych kolorow, itp itd) nie sa jej prawdziwymi mankamentami, a banda cymbalow z gimnazjum, szukajaca w miejsce rozgrywki druzynowej, miejsc do kampienia, gliczowania i wszelkiej mozliwej dzialanosci nie dotyczacej samej walki dwoch zespolow (w tym wypadku zdobywania/obrony flag, tryb z alfy to podboj). Coz inne, duzo mlodsze pokolenie, wychowuje sie na innych wzorcach, np. NO fair play.

Pangrys:

--- Cytuj ---Raport przez [Yossarian] w Dzisiaj o 00:19:34. Zostawili następującą wiadomość:

oszczedzaj sily na inne cele niz proby atakowania mnie
--- Koniec cytatu ---

Nie ma jak sobie wlewać, wyobraź sobie że świat nie kreci wokół ciebie. Nie atakuję ciebie bo i po co. Mam ważniejsze kwestie niż użeranie się z żalami, kogoś kto nawet z nami nie gra.
Ja często grywam z ludźmi na naszym TS i w BF2, BF:BC2, MoH, MoH:W czy BF3. Nie ważna gra, ważni sa ludzie. Przyswój sobię ta prawdę. Z paroma osobami grywam na jednym komunikatorze od roku 2007 i zmieniały się gry ale ludzie grali dalej raz.
I to chciał ci przekazać Miki, szkoda że nie zrozumiałes przekazu. A trudny nie był.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej