Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 4

<< < (46/65) > >>

[Yossarian]:
Aktualizacja 11.10.13r:
Zmiany w łatce #3 dla PC (10.10.2013):

Liczne poprawki stabilności,
    Usprawnienie wydajności dla procesorów dwurdzeniowych.

Dodatkowo na serwerach zostaje wprowadzone 20 minutowe ograniczenie czasowe rundy dla trybu unicestwienia. Jest to spowodowane nadmiernym przeciąganiem się rund. W pełnej wersji gry administratorzy serwerów będą mogli wyłączyć ograniczenie czasowe rundy.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/aktualizacja-bety-battlefield-4/

Gelert:

--- Cytat: maczeti w 11 Października 2013, 17:47:22 ---No mi nawet doszło do 40 czasami, ale tak to generalnie skacze między 20 a 40
--- Koniec cytatu ---

to masz podobnie jak ja, też mam 20 parę do 30 paru, ale powiem że całkiem fajnie mi się gra, nie odczuwam tego jakoś negatywnie, jak za starych czasów w bf3 przed zmianą karty i procka

Miki111:

--- Cytat: [Yossarian] w 11 Października 2013, 23:50:38 ---Aktualizacja 11.10.13r:
Zmiany w łatce #3 dla PC (10.10.2013):

......

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/news/view/aktualizacja-bety-battlefield-4/

--- Koniec cytatu ---

no Yoss trochę się spóźniłeś z tą informacją, następnym razem proszę bardziej się zaangażować żeby w chwili odpalenia przeze mnie gry takowe info było już na forum

[Yossarian]:
Drogi NiedzwiadQ (@up), ja proponuje zamknac to forum i uzywac jedynie na b.loga, komunikowac sie wzajemnie przez pluton oraz czat i inne mozliwosci owego b.loga, wtedy unikniemy, wszelkich cytatow, ze zrodla bezposredniego informacji o bf3 i bf4. Dodam, ze jestesmy w sytuacji uprziwilejowanej, jako uzytkownicy operujacy jezykiem polskim, poniewaz w wersjach b.loga niemieckiej, angielskiej, rosyjskiej, czeskiej oraz hiszpanskiej, moderatorzy nie wspomnieli ani slowem (na stronie glownej) o obu paczach. Rozumiem, ze pewne informacje a w zasadzie wszystkie informacje, sa dla Ciebie, MisiaQ i np Zdzicha, nieistotne i nawet niepotrzebne, poniewaz macie wyposione na maxa sprzety i jestescie obaj, Alfami i Omegami praktycznie w kazdym temacie i zagadnieniu dotyczacym nie jedynie dice/gier oraz np paczow dla bf3 lub obecnie bf4 beta. Pozdrawiam szanownych Miszczow.
 :browar:

Staaary80:
Intel q6600, 4GB Ram i radek 6850 1GB

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej