Hyde Park > Strefa Wolna
Battlefield 4
dms_ducky:
--- Cytat: [Yossarian] w 12 Października 2013, 11:32:28 ---Drogi NiedzwiadQ (@up)...szanownych Miszczow...
--- Koniec cytatu ---
... ee nie zapomniałeś o umiejętności czytania? ..
[Yossarian]:
@up:
pisze w tym topiku, w pewien sposob poprzez pryzme wlasnego postepowania = niespecjalnie interesi mnie to, co oprocz wyszukiwania serwera znajduje sie na stronie podstawowej b.loga, a juz praktycznie zupelnie nie interesuja mnie blogowe fora i ich zawartosci..., wiele rzeczy ciekawych, interesujacych i o zgrozo wazny potrafi mi umknac... :0m
Miki111:
--- Cytat: [Yossarian] w 12 Października 2013, 11:32:28 ---... Rozumiem, ze pewne informacje a w zasadzie wszystkie informacje, sa dla Ciebie, MisiaQ i np Zdzicha, nieistotne i nawet niepotrzebne, poniewaz macie wyposione na maxa sprzety ...
--- Koniec cytatu ---
no i tutaj się mylisz mój Ty germański emigrancie, ja bowiem chłonę takowe informacje i tylko dzięki nim jestem w stanie zauważyć te drobne, acz wielce istotne zmiany, które faktycznie dla mnie jako jednostki może nie mają większego znaczenia, ale dla wielu istot pragnących zaczerpnąć przyjemności z obcowania z czymś tak pięknym jak Szanghaj w czasie walk ulicznych są wielce istotne. Co więcej, wczoraj kiedy promienie zachodzącego słońca ledwo oświetlały moją kamienice na klatce schodowej spotkałem sąsiada. Biedak smutny i strapiony, niezbyt skory do rozmowy schodził odliczając kolejne stopnie. Pytam się więc, cóż Cie tak trapi mój przyjacielu, a on na to, że w BF4 nie może zagrać bo uruchomienie gry z cudem graniczy i za każdym razem błąd wczytywania się pojawia. Jakże było wielkie jego zdumienie kiedy to informacje o których dowiedziałem się z Twoich postów z moich ust wypłynęły i uszy jego swą obecnością uradowały. Tak że nie jęcz Yoss że posty Twoje nie czytane są i zainteresowania mojego nie wzbudzają zwłaszcza jeśli chodzi o tak cieplutki temat jak łuska z wystrzelonego pocisku M1 ABRAMS.
P.S.
Poza tym nie można zamknąć tego forum, bo gdzie ja będę czytał Twoje posty, gdzie będę Ci dokuczał i naśmiewał się z Twoich wypocin i gdzie będę umieszczał wielce twórcze i ubrane w artyzm moich słów cięte riposty. :rotfl:
[Yossarian]:
slowa me beda zimne jak wody delty Dlugiej Rzeki (Jangcy) okalajacej wybrzeza miasta w ktorym wczoraj, ramie w ramie toczylismy zwycieski boj http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/battlereport/show/1/388759953052642816/242603768/
nastepną razą NiedzwiadQ, zanim wejdziesz poprzez origin do gry, sprawdz stara pierdolo topik dotyczacy bf4 :p :piwo: :0m :d
Pangrys:
Miki, mym Bogiem jesteś bowiem za Twoimi słowami Oświecenie stało, które i mnie okruchami Twej wspaniałości oświeciły :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej