Hyde Park > Strefa Wolna
Battlefield 4
waszka:
Dzieki chłopaki. Poustawiam a może wskocze na 40 klatek ;)
[Yossarian]:
W najbliższy czwartek (14 listopada) Battlefield 4 w wersji na PC otrzyma aktualizację. Głównym jej celem będzie usunięcie licznych błędów, a w szczególności:
1) Poprawienie stabilności gry
Po aktualizacji powinien zniknąć problem zawieszania się gry.
2) Wyeliminowanie problemów z synchronizacją sieciową
Naprawiliśmy błąd z opóźnieniami, który sprawiał, że gracz mógł zostać zabity, gdy schował się już np za ścianą.
3) Udoskonalenie funkcji „wygładzania” danych sieciowych
Zrobiliśmy kilka ulepszeń do tej funkcji. Funkcję tą można odnaleźć w opcjach (w menu „rozgrywka”). Reguluje ona płynność animacji w stosunku do przemieszczania się innych graczy. Zachęcamy do poeksperymentowania z tą opcją, gdyż odpowiednie jej ustawienie może poprawić rozgrywkę.
Aktualizacja zostanie opublikowana o godzinie 11:00 czasu polskiego. Origin powinien automatycznie pobrać najnowszą łatkę do gry. Jeżeli jednak ta funkcja nie zadziała, możesz własnoręcznie to uczynić klikając PPM (Prawym przyciskiem myszy) na ikonę Battlefield 4 w Origin i następnie w „sprawdź aktualizacje”. W tym samym czasie, przez godzinę, dostęp do strony Battlelog może być utrudniony.
http://battlelog.battlefield.com/bf4/pl/news/view/aktualizacja-gry-na-pc/
czyli bugi itp zostaja :masakra:...
[Yossarian]:
tylko 1gb ma ta latka... oj cus to smierdzi, jak na dajsowcow i ich mozliwosci co do wielkosci paczy-psujow... :urodziny:
[Yossarian]:
fpsow mniej, scinek wiecej i crash gry - ktory u mnie dotychczas byl wyjatkiem - na dzien dobry... ja pierd... jak zwykle :masakra:
edit:
pojawily sie nowe bronie (w menu gry) dla kazdej z klas (np mtar, l85, rpkm74 itp)
Staaary80:
mi od wczoraj się zacina cholera wie czemu, wcześniej tak nie było a wczoraj co mape :( zobaczymy jak będzie po tym patchu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej