Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 4

<< < (12/65) > >>

Pangrys:
Please, H1gh i Yoss zbastujcie trochę z językiem, obrzucanie się wzajemnie błotem i inwektywami tylko odstrasza od wzięcia udziału w dyskusji.

H1gh, trochę ciebie poniosło i rozumiem żeś nieco się zbulwersował ale niektóre twoje wyrażenia są nieco zbyt dosadne. Jesteśmy dość specyficzną Grupą i obrzucanie się inwektywami nie jest mile widziane.

Szanujmy swoje odmienne zdanie gdyż prawda i tak leży gdzieś po środku.

Edit

Yoss, przegiąłeś ...

H1gh:
Ja to rozumiem i nie chciałem niczego podobnego. Ale inwektyw uzylem co najwyzej czujac sie sprowokowany. Jak juz wczesniej pisalem, poczulem sie zaatakowany to odpowiedzialem.  Najbardziej obrazliwy imo byl moj ostatni post, ale poprzednie nie bardzo.

I nie, fanboj to nic zlego imo, maczeti tez tak napisal, moze i pol zartem, pol serio, ale nikt sie na niego nie rzuca.

A przede wszystkim nie kloccie sie miedzy soba.

[Yossarian]:
kompletny OT
i jak dziecko zgrywa (High) niewinnego ROTFL, porownujac swoja wypowiedz do wypowiedzi Maczety, OMFG jak dziecko, nie potrafi poniesc konsekwencji wlasnych wypowiedzi...
EOT

@down: i dalej brniesz? ROTFL, zwykly tchorz.

H1gh:
Moze zwyczajnie dla mnie to "zwykle slowo", ktore okresla kogos kto jest zaslepiony? (np. nic o bf4 nie wiadomo, ale i tak kupujecie.) Gorzej z odbiorem, bo nie pomyslalbym, ze kogos tym obraze. Nie udaje niewinnego, tylko chce zalagodzic sprawe.

A gdzie ty niby dorosly jestes? Sorry, ale miales okazje uzywac gorszych epitetow, a u mnie doczepiles sie jednego slowa... Mialem cos napisac, ale nie zamierzam tego ciagnac. Jesli kogos interesuje moj punkt widzenia to zapraszam na bloga co podawalem.

edit: @up. Tlumacze sie Pangrysowi, nie tobie. Brawo, wiecej epitetow.

Pangrys:

--- Cytat: Pangrys w 12 Marca 2013, 18:35:21 ---

--- Cytat: [Yossarian] w 12 Marca 2013, 09:40:31 ---
dla przypomnienia: na serwerach soft, w miare podnoszenia sie poziomu obrazen, nasz ekran jest coraz bardziej zbryzgany krwia, szarzeje + mamy efekt przygwazdzania... na serwerach hc - na ktorych nie grywacie,
--- Koniec cytatu ---

Na jakiej podstawie wysnuwasz takie kretyńskie brednie ?? Zdarza się że również wpadamy na serwery HC ale skąd mógłbyś to wiedzieć ...

A teraz odpowiem ci twoimi słowami.

Na koniec, doradzam trochę zapoznać sie z historią gier FPS (w tym dogłębnie z modami do serii bf i grami z nich powstalymi) a potem ferować wyroki :rotfl: bo mimo, że próbujesz udawać specjalistę, raczej dość marnie ci to wychodzi.

Ja lubię uproszczone gry bo dla mnie są przerywnikiem od życia i nigdy żadna gra, w odróżnieniu od niektórych, nie będzie dla mnie sensem życia.
Gram bo lubię, gram by się odstresować, wieczorem spotykamy się na TS by razem pożartować, pogadać, odstresować się po ciężkim dniu. Nie mam ochoty zastanawiać się na realizmem w grze bo coś takiego nie istnieje i zaprzątać sobie tym głowy. Dla mnie jest ważne by pograć z przyjaciółmi w BF. A jaki to będzie BF jest to mi obojętne.
Ważni są ludzie z którymi gram.

Czego i tobie życzę Yoss.

Rozumiesz mnie H1gh ??  :P

--- Koniec cytatu ---

Yoss, czytaj ze zrozumieniem. Odniosłem się do konkretnego zarzutu, być może za mocno to zaakcentowałem za co przepraszam ale na przyszłość, cytuj całość wypowiedzi a nie wyrwane z kontekstu kawałki.

Życzę wam Wesołych Świąt i zdrowego serca by dalej się spierać o nieistotne rzeczy.

Jeśli masz coś do mnie Yoss to nie musisz mnie opluwać, po prostu napisz, cywilizowani ludzie potrafią się dogadać bez obrzucania się obelgami, czego i tobie życzę.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej