Hyde Park > Strefa Wolna

Battlefield 4

<< < (20/65) > >>

H1gh:
http://www.gamersbook.com/scene/news/confirmation-of-battlefield-4-first-expansion-pack/
supcio, juz dodatek.

dms_ducky:
patch byl do bety, delfinki oraz dziury

[Yossarian]:
Ducki, sprawdzalem przede wszystkim patche do bety i pierwsze patche do smej juz gry
http://bf3blog.com/2011/09/battlefield-3-beta-update-released/

delfin byl usuniety przy okazji (mini patch - przy pracach nad b.logiem/originem) o ile pamietam, ale nie spotkalem sie z info o obnizeniu destrukcji, ponadto niczego takiego nie pamietam

co do pierwszego dlc do bf4, jak sie kupi wersje deluxe digital, wtedy bedzie sie mialo i to dlc 'za friko': jak wspominlem wczesniej, po to kupuje wersje deluxe aby zaoszczedzic, sry High, ale twa ironia trafila jak kula w plot...

a to ze jest zapowiedziane pierwsze dlc, fakt SUPER, bedzie wiecej map i zapewne trybow/pojazdow/broni = wzbogacenie rozgywki, a po samej podstawce spodziewam sie 8-10 mapek

H1gh:
A pamietasz czasy, gdzie za PATCHE do gry sie nie placilo?
Dla mnie to smieszne, ze w dniu premiery gry jest dostepny dodatek i, ze chociaz garstka mogla go nie miec.
Digital deluxe przeciez jest drozszy od wersji zwyklej czyli placisz juz za dodatek... to ni jest za friko.

Do red orchestry czy natural selection 2 itp. rzeczy są za darmo. Dla mnie te DLC do BF to zwykle map packi i nic wiecej. A dla mnie osobiscie: conquest only.

[Yossarian]:
w bf3 nie placimy za patche a za dlc, i to od zarania serii: bf42 i dlc: road to rome i kolejne, wersja deluxe zawierala je wszystkie

w dniu premiery jest dostepna mozliwosc zakupu, sam dodatek ma sie ukazac jesienia '13, po wyjsciu gry = mozna pospekulowac: gra ca 23/24.X'13 to dlc I polowa XI'13
poza tym: mamy mozliwosc zakupu:
podstawowej gry nastepnie dodatku i na koniec: wersji z dodatkiem = wolny wybor

'za friko' podalem w nawiasie... a wersja deluxe zawiera, min: dodatkowe wyposazenie (jak to zwykle w serii bf)
RO2daje rade
natomiast NS2 to imho bajka S-F

grywam 90% CQL (konkłest lardż) z czego w trybach HC, pewnie tez z 80%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej