Hyde Park > Kącik djDziadka

Walka z wiat(NET)rakami???

<< < (6/20) > >>

Tobiasz:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                ir1.fp.vip.ch1.yahoo.com -    0 |  353 |  353 |   33 |   42 |   70 |   40 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir  ( stanimir@cr.nivis.com )

Tobiasz:
Czekam na oceny i sugestie, co jeszcze mogę spr. Widzę, że wypadam w miarę przyzwoicie.

djDziadek:
Jeśli idzie o pakiety - wypadasz bardzo dobrze,
sprawdź prędkość tu :)
mnie wychodzi :
1.download - 16862
2.upload     - 463
szybkość niezła, ale coś Netia, nie potrafi mi odpowiedzieć o co kaman, a strata pakietów u mnie to już legenda.

Tobiasz:
|------------------------------------------------------------------------------------------|
|                                      WinMTR statistics                                   |
|                       Host              -   %  | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|------------------------------------------------|------|------|------|------|------|------|
|                www.forum.grupabrowar.pl -    0 | 1035 | 1035 |   12 |   17 |  186 |   18 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
   WinMTR - 0.8. Copyleft @2000-2002 Vasile Laurentiu Stanimir  ( stanimir@cr.nivis.com )

apofi5:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej