odpierdol sie.
Ja gralem glownie w cod4, doskonale zdajac sobie sprawe, ze sa trudniejsze gry, jak quake i cs. Mimo to swietnie sie bawilem. Dobrze dla Was, ze podoba Wam sie bf, bo mi nie, nie oferuje tego co oczekuje itp. CoD4 rowniez nie jest super skillowa gra. Nikogo nie obrazam, tylko stwierdzam fakty. Napisalem rowniez, ze BF oferuje cos innego niz tamte gry, gdzie po prostu Quake i CS są stworzone do competitive gry i najwazniejsze w nich to "aiming". BF2 moze byl jako tako skillowy, ale bf3 juz dla mnie nie. Dlatego nie ma wlasciie zadnych rozgrywek w nim. Fanboj z Ciebie, bo mi jak ktos pisal, ze CoD jest dla noobow, to sie nie obrazalem, tylko odpowiadalem, ze gram w to bo graja w to ludzie, ktorych lubie.
IMO
Tak samo C&C jest fajny, ale jest latwiejszy od Starcrafta. Lubie obydwa tytuly, bo gram dla zabawy.
Napisalem "wesolego karpia", ze wzgledu na pogode. btw. karp, kurczaczki, zajaczki wiele wspolnego ze swietami katolickimi nie maja, tylko z tradycja. I jesli Cie to ciekawi, to wiszą mi święta katolickie jak i sama kwestia religii. Napisalem zartobliwie i z uprzejmosci.
Prawda taka, ze caly czas sie TY dopierdalasz, wiec sam sobie odpusc.