Witam,
Nie wiedziałem, gdzie to napisać. . . Postanowiłem do Was szrajbnąć, z pytaniem w co Wy właściwie obecnie gracie. BF3? Ja co nieco ludzi od Was kojarzę. Ja jestem z klanu -|GROM|- gromklan. enjin. com/ , powiedzmy, ze nieaktywny. Niedawno sie odezwalem do starych czlonkow i przenioslem forum na adres podany wczesniej. Nasze stare forum gromklan. mojeforum. net . Kiedys zagralismy mecz w BC2.
Pozwole sobie zapostowac linka do swojego "bloga" (niedawno stworzonego) o grach fps hxxp: shootersmania. blogspot. com , non profit, chodzi mi tylko o szerzenie ifnormacji o grach fps, szczegolnie o tych co raczej malo kto napisze. Przy okazji od razu widac jakimi grami ja sie interesuje.
Nie wiem czy bardziej realistyczne gry Was interesowaly ale z takich ciekawych gier byla Red Orchestra 2, niedlugo wychodzi Insurgency 2, w ktore dzis gralem i jest dosc ciekawe.
Przyznaje, ze troche szukam swojego miejsca w swiecie gier. Gralem nawet troche w SC2 i Dota2, ale niedawno stwierdzilem, ze to gry fps są tym co lubie najbardziej. ja akurat za BF3 nie przepadam. Bardziej podobal mi sie BF2, w ktorego zreszta tez gralem malo. W BF3 moge czasem cos pograc, ale raczej widze w BF3 i nowych grach CoD, cos co popsulo gry fps. Mnie obchodza bardziej prawdziwie pecetowe fpsy. Poza tym BF3 nie nadaje sie do gry klanowej. Jestem troche old schoolowym graczem.
W BF2 jest organizowany obecnie revival cup na ESL www.esl.eu/eu/new_games/news/214703/Z kolei w CoD2 jest organizowany duzy lan. cod2tls.com i chyba nawet spolecznosc graczy cod2 i cod4 ulega poprawie. Niestety gry te nie maja supportu jak gry Valve.
Tu lista gier, ktore imo warto sprawdzic w przyszlosci:
Enemy Territory Live
2GD's Reborn
Dirty Bomb Game
Quake 5 albo Doom 4 (?)
Special Force 2
Takedawn
Arma 3
Overdose
Rekoil
Insurgency 2
Rise of the Triad
Half-Life 3 (?)
DayZ standalone
Nowa gra od Respawn Entertainment (czyli dawne IWD, twórcy CoD4)
Ostatnio wyszlo Natural Selection 2, chivalry - są to jedne z najbardziej oryginalnych gier PC zeszlego roku.
Ostatnio gralem w: CoD2&4, ET, CSGO, TF2 i w sumie pogralbym cos w druzynie. Mimo, ze nie wiem czy Wy w ogole gracie w cos takiego. Moze udaloby mi sie kogos sciagnac gdyby sie jacys ludzie zebrali. Sam po prostu klanu nie moge szukac, moze stary nie jestem ale wiekszosc klanow jest w wieku ponizej 18 lat i raczej takiego towarzystawa nie wytrzymam. Gram 4fun.
Na deser pozostawiam pare filmow, ktore przypominaja, ze w grach fps, chodzilo glownie o umiejetnosci celowania. Mimo, ze gram 4fun, nigdy nie osiagne takich umiejetnosci ani nawet nie chce, to umiem to docenic. Potrafie przegrywac i nie mam problemow, że ktos mi złoił pupę
Moze CoD2?
CoD2
www.youtube.com/watch?v=5AY1d_lUprICoD2
www.wipido.com/video/TRPWKMemaPh2CoD4
www.youtu.be/JM_d-2spYPICoD4
www.youtube.com/watch?v=mDu5-zkeBuYET http:www.youtube.com/watch?v=MUDxAdUvaJI&hd=1
Quakeworld
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cALELmIo8zkQuake 3 cpma
www.youtube.com/watch?v=YiX9d_j1XaoQuake 3 cpma
www.youtube.com/watch?v=V02NbRW-LmA - szczena million kilometrow pod ziemia
Pozdrawiam i przepraszam za wall of text,
H1ghlander
PS. chyba cos nie umiem postowac na tym forum. . .