Hyde Park > Inne gry

Fpsy by Highlander

(1/17) > >>

H1gh:
Witam,

Nie wiedziałem, gdzie to napisać.      .      .       Postanowiłem do Was szrajbnąć, z pytaniem w co Wy właściwie obecnie gracie.       BF3? Ja co nieco ludzi od Was kojarzę.       Ja jestem z klanu -|GROM|- gromklan.    enjin.    com/ , powiedzmy, ze nieaktywny.       Niedawno sie odezwalem do starych czlonkow i przenioslem forum na adres podany wczesniej.       Nasze stare forum gromklan.    mojeforum.    net .       Kiedys zagralismy mecz w BC2.     

Pozwole sobie zapostowac linka do swojego "bloga" (niedawno stworzonego) o grach fps hxxp: shootersmania.    blogspot.    com , non profit, chodzi mi tylko o szerzenie ifnormacji o grach fps, szczegolnie o tych co raczej malo kto napisze.       Przy okazji od razu widac jakimi grami ja sie interesuje.       

Nie wiem czy bardziej realistyczne gry Was interesowaly ale z takich ciekawych gier byla Red Orchestra 2, niedlugo wychodzi Insurgency 2, w ktore dzis gralem i jest dosc ciekawe.     

Przyznaje, ze troche szukam swojego miejsca w swiecie gier.       Gralem nawet troche w SC2 i Dota2, ale niedawno stwierdzilem, ze to gry fps są tym co lubie najbardziej.       ja akurat za BF3 nie przepadam.       Bardziej podobal mi sie BF2, w ktorego zreszta tez gralem malo.       W BF3 moge czasem cos pograc, ale raczej widze w BF3 i nowych grach CoD, cos co popsulo gry fps.       Mnie obchodza bardziej prawdziwie pecetowe fpsy.       Poza tym BF3 nie nadaje sie do gry klanowej.       Jestem troche old schoolowym graczem.     

W BF2 jest organizowany obecnie revival cup na ESL www.esl.eu/eu/new_games/news/214703/
Z kolei w CoD2 jest organizowany duzy lan.      cod2tls.com i chyba nawet spolecznosc graczy cod2 i cod4 ulega poprawie. Niestety gry te nie maja supportu jak gry Valve.     

Tu lista gier, ktore imo warto sprawdzic w przyszlosci:

Enemy Territory Live
    2GD's Reborn
    Dirty Bomb Game
    Quake 5 albo Doom 4 (?)
    Special Force 2
    Takedawn
    Arma 3
    Overdose
    Rekoil
    Insurgency 2
    Rise of the Triad
    Half-Life 3 (?)
    DayZ standalone
    Nowa gra od Respawn Entertainment (czyli dawne IWD, twórcy CoD4)

Ostatnio wyszlo Natural Selection 2, chivalry - są to jedne z najbardziej oryginalnych gier PC zeszlego roku.       

Ostatnio gralem w: CoD2&4, ET, CSGO, TF2  i w sumie pogralbym cos w druzynie.       Mimo, ze nie wiem czy Wy w ogole gracie w cos takiego.       Moze udaloby mi sie kogos sciagnac gdyby sie jacys ludzie zebrali.       Sam po prostu klanu nie moge szukac, moze stary nie jestem ale wiekszosc klanow jest w wieku ponizej 18 lat  i raczej takiego towarzystawa nie wytrzymam.       Gram 4fun.     

Na deser pozostawiam pare filmow, ktore przypominaja, ze w grach fps, chodzilo glownie o umiejetnosci celowania.       Mimo, ze gram 4fun, nigdy nie osiagne takich umiejetnosci ani nawet nie chce, to umiem to docenic.       Potrafie przegrywac i nie mam problemow, że ktos mi złoił pupę ;) Moze CoD2?

CoD2 www.youtube.com/watch?v=5AY1d_lUprI
CoD2 www.wipido.com/video/TRPWKMemaPh2
CoD4 www.youtu.be/JM_d-2spYPI
CoD4 www.youtube.com/watch?v=mDu5-zkeBuY
ET http:www.youtube.com/watch?v=MUDxAdUvaJI&hd=1
Quakeworld www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cALELmIo8zk
Quake 3 cpma  www.youtube.com/watch?v=YiX9d_j1Xao
Quake 3 cpma www.youtube.com/watch?v=V02NbRW-LmA - szczena million kilometrow pod ziemia

Pozdrawiam  i przepraszam za wall of text,
H1ghlander
PS.    chyba cos nie umiem postowac na tym forum.   .   .   

Pangrys:
Umiesz, tylko my mamy taki autorski system anty spamowy. Masz za mało postów na forum by prawidłowo się wyświetlały linki :)

H1gh:
hah, a wiec to tak.   No Ciebie to pamietam, latwo rozpoznawalny awatar.   ;) Witaj. 

Kiedys wydawalo mi sie, ze mialem wiecej postow a nie 0.

[Yossarian]:
spamer to ja, i witam, a system na mnie nie dziala ^-^ :P

H1gh:
Czyli z tego co widze gracie w BF3, byscie chociaz do BF2 wrocili ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej