Hyde Park > Inne gry

Fpsy by Highlander

<< < (4/17) > >>

H1gh:
na pewno tego nie ma w arma?

[Yossarian]:
to samo jest w bf3, bc2, bf2 itp itd, wiecej 'realizmu'?, pograjcie na serwerach hardcore...

H1gh:
bf nei ma nic wspolnego z realizmem. Hardcore kojarzylem z bc2 i byl po prostu nedznym trybem. Jesli bf3 jest w tym wzgledzie podobne to jest to mierne. Juz predzej insurgency 2 w ktore gram ma wiecej z realizmu.

I nijak ma sie to realizmu np. takiej Arma 3.

Ech, najlepsze czasy spedzilem w cod4, gdzie sie gralo w skupieniu mecze przeciwko innym teamom ;]

dziq76:
Bf3 realizm Marian o czym ty piszesz nie raz z 0% życia przeżywałem .

Gelert:

--- Cytat: [Yossarian] w 11 Marca 2013, 22:41:02 ---to samo jest w bf3, bc2, bf2 itp itd, wiecej 'realizmu'?, pograjcie na serwerach hardcore...

--- Koniec cytatu ---

Yos, co ty bredzisz, w którym beefie jeśli jesteś mocno ranny ekran zaczyna robić ci się czerwony, przyciemniony, pulsuje, masz problemy z celowaniem, poruszaniem się o ile pamiętam, a na koniec jeśli nie użyjesz własnego medpakietu, to zdychasz pod płotem?

Tu nie chodzi o brak minimapy, tylko o coś, co wprowadzili teraz w bf3 w przypadku pojazdów, ale niestety nie ludzi.

H1gh, co do Army to trudno mi się odnieść, nie grałem, ale filmiki któe podałeś, bardzo przypominają OFP2 ;) choć po tym trudno cokolwiek wywnioskować.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej