Hyde Park > Inne gry

Fpsy by Highlander

<< < (6/17) > >>

[Yossarian]:
a codename eage? i zaraz dojdziemy do gierek na pierwszego mojego 'kompa' 8bitowego atri...

H1gh:
Po prostu nie laczylbym bf i ofp itd. (tu nikt dla nikogo nie byl ojcem) bo tak to faktycznie mozna powiedziec, ze wszystko to kopia wolfa 3d, szczegolnie gry z nazistami ;]

Staaary80:

--- Cytat: H1gh w 12 Marca 2013, 10:00:29 ---
Tak samo jak np. hardcore w cod4 byl latwiejszy i glupszy o wiele od normala.

--- Koniec cytatu ---
Chwila chwila, czemu uważasz, że HC w CoD4 był głupszy od normala i łatwiejszy? Bo jakoś nie zauważyłem grają ponad 2500 godzin w tą grę, żeby tak było.

H1gh:
hardcore moge grac z zamknietymi oczami, zabijac przez 10 scian i strzalami w stopy. na hardcore nie ma zadnych lig, nie ma przescigajacych sie graczy w umiejetnosciach. O realizmie w CoD nie ma w ogole co gadac. Ale chyba juz normal jest bardziej realistyczny... Nie wspominajac, ze na rankingowych serwerach są killstreaki i perki lol.

promod, do tego klanowki jest znacznie trudniejszy i zbalansowany. przegralem mnostwo czasu w cody, na hardcore cod4 tez duzo gralem.

i tak, raczej cod2 byl lepiej przemyslany.

Staaary80:
To mamy zupełne inne odczucia, bo dla mnie promod jest łatwiejszy od Hardcore. Obecnie fakt nie ma już HC, ale na początku był i to prężny, ale został zjedzony przez Promoda. A najbardziej to chyba CoD1 był przemyślany.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej