Hyde Park > Inne gry
Fpsy by Highlander
H1gh:
cod1 nie wspomnialem bo nie żyje ;)
Tez gralem na HC na poczatku, przejscie z HC na promoda bylo trudniejsze. Gdy gralem duzo na promod i pozniej pare razy odpalalem HC to bylo po prostu nudne i za łatwe.
HC jest łatwiejszy i kropka. Gdy HC ginal niektore teamy promoda/pam4 graly przeciwko tym z HC, ci drudzy byli bez szans.
Zreszta sam cod nie jest jakas wymagajaca gra. Juz CS jest trudniejszy i wsumie poruszanie sie jest tam nawet szybsze.
Jesli lubiles cod4 hardcore obczaj sobie Insurgency 2.
[Yossarian]:
rozumiem, ze dlatego, ze hc jest latwiejszy 'gracze' go unikaja...
kolego, masz wlasne teorie, podpisuj je: imo lub imho, lub moim zdaniem
tryb hc jest trudniejszy dla 90% grajacych w sieciowki, w ktore ja gralem i gram (a bylo ich cala mase), oczywiscie imho, na podstawie obserwacji (juz ponad 10cio letnich) i rozmow na ts/mumble i innych komunikatorach
H1gh:
a dla mnie to nie jest IMO, kolego, tylko dla mnie to fakt, potwierdzony na różne sposoby, rowniez z autopsji.
jakie znowu 10 lat jak cod4 jest od 2007? A zdecydowana wiekszosc graczy hc nie radzi sobie na promodzie. Zreszta sam cod po prostu trudny nie jest, ale wymaga wiecej od bf3, bo bf3 po prostu nie osiagnal takiego stadium "sceny".
graliscie cokolwiek klanowo czy tylko na serwerach publicznych?
[Yossarian]:
widze, ze kolega ma problemy ze zrozumienieniem przeczytanego tekstu...
np: bf istnieje od 2002 roku... tak jak i mod desert combat i tryb hc...
http://www.gpforums.co.nz/thread/124144/1/
ps
a mnie wsio ryba czy gram soft czy hc
H1gh:
Masz problemy widocznie z pisaniem, bo nie widze bys cokolwiek pisal wczesniej o bf na hardcorze (chyba, ze mam liczyc gadanie o bc2 i bf3 na hardcore). Byla mowa tylko o cod. Mam jeszcze coda i bf porownywac? zupelnie rozne gry? Juz predzej moge porownac coda i cs.
i jak pisalem bf/cod to malo liczace sie gry odnosnie tego co jest latwe/trudne.
PS. na moj gust za bardzo traktujesz wszystkich z gory.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej