Hyde Park > Inne gry

Fpsy by Highlander

<< < (8/17) > >>

[Yossarian]:
te przyjacielu, zacznij od tego: przeczytaj powoli i ze zrozumieniem tytul swego 'tematu'
bierz krytyke na klate

IMHO: nic nie pisz najlepiej oraz nie staraj sie zrobic komus z mozgu wody...

ps
zapomnialem dodac: nie jestesmy klanem i nie gramy w ligach itp itd...

H1gh:
Temat brzmi: fpsy wedlug mnie. I nijak ma sie do reszty, gdzie po prostu zeszlismy na temat coda na hardcore. Nie widze sensu łączyć wszystkiego w calosc, bo gry są po prostu od siebie rozne. Jeszcze moze walne, ze red orchestra 2 to taki hardcore w cod albo bf i malo kto w to gra, bo jest za trudna gra. A jest łatwa...

A ja gralem w klanie czy jakis rozgrywkach, mimo, ze slabo ale cos sie orientuje. Czy znam po prostu scene esportu. Rozmawianie o trudnosci gry na etapie klan vs klan ma moim zdaniem wiekszy sens. Wszystko jest bardziej zbalansowane, mniej losowe.

Według mnie sam nic nie pisz najlepiej i idz sobie grac wslanialego bf3 oraz zasil kieszen EA kupujac next gen BF4. Albo w praojca wszystkich gier fps czyli project reality.

I spuść z tonu, przyjacielu. Nawet członkom swojej grupy piszesz "czy umieja czytac"... Możemy podyskutowac rzeczowo, albo się przekrzykiwać.

[Yossarian]:
twoja wypowiedz jest tak rzeczowa, ze pozostajac w pozycji 'na bacznosc', jednoczesnie bije czolem o glebe wolajac: jestes wielki i najm0ndzejszy! :padam: :padam: :padam:

imho: nie znajdziesz tutaj raczej ludzi ktorzy uderza w arme 3 lub podobny tytul, dlaczego?
mnie np interesuje (praktycznie wylacznie obecnie) debilna szczelanka z serii bf, oddalona od realizmu (przemarsz np 2h do celu /przeciwnika vide arma, nie kusi mnie), i przede wszystkim nie nadajaca sie pod esport, bo mam to w glEbokim powazaniu...

u nas starych lam, liczy sie np ile gb bedzie mial dodatek dzis wydany i o ktorej mozna go sciagnac, jak bedzie wygladac bf4 i co trza bedzie wymienic w sprzecie, aby spokojnie pograc.

ale dobra, zajarze i do tego tematu na forum, aby zobaczy 'newsy' ze swiata gier fps by Goral

ps
co do tego, ze napisalem do Zdzicha aby czytal uwazniej to co napisalem, to raczej nie twoja sprawa

ps2
zajmij sie mysla przewodnia tematu ( a noz napiszesz cos ciekawego), nizeli opowiedziami na tak idiotyczne posty jak ten...

edit
@down ROTFL, poszedles w te maliny w ktore ciebie wmanewrowalem, nie gratuluje  :d
kampienie na publiku..., co masz na mysli? grales ze mna lub przeciw mnie?
doscigniecie czolowki esportu..., no nawet w najwiekszych koszmarach nie snilo mi sie abym chcial uzywac makr i konfigow, aby byc pr0...
na koniec ode mnie: EOT brachu

jezu, zlapales mnie na literowce... GRATULUJE :padam:

H1gh:
Bijesz piane jak jakiś dzieciuch i mentalnoscia Ci niedaleko, coz w wiekszosci tacy graja w nowe cody/bfy. Zadbaj chociaż by ten tekst jakoś wyglądał, bo ciężko czytać.

A ja lubie gry, ktore są grami PC i nie są uproszczone do maksimum jak gry na konsole. Ja nie jestem zwolennikiem realizmu co pisalem juz wiele razy. Nie jestem tez nolifem, zeby grac w cos trudniejszego. Ale nie mam problemu jesli "dzieci" złoją mi pupę. A w klanie grałem ze starszymi już graczami trochę, ode mnie również i czy przegralismy czy wygralismy zabawa byla przednia, zawsze to troche taktyki.

Tym postem przyznales, ze nie masz pojecia o czym piszesz. Co jest trudniejsze kampienie by byc pierwszym na publiku? czy doscigniecie czolowki graczy w esporcie? Tak, czesto to dzieci/nastolatki. Ale co z tego, umieja grac i to normalne, ze przescigaja starszych bo maja wiecej czasu.

Az szkoda, ze nie napisales "bezmyslna szczelanka typu Quake" , mialbym ubaw.

Polecam odstawic mainstreamowe gowno. Ambitne tytuły wychodzą, ale nie są tak szumne. Nie tylko te "realistyczne". Insurgency 2 chocby, trudne to nie jest...

PS. Pisze się "uważniej"
PPS. Enemy Territory, to byla gra.

Pangrys:

--- Cytat: [Yossarian] w 12 Marca 2013, 09:40:31 ---
Gelert, ja nie bredze, w przeciwienstwie do ciebie, jeno gram w bfy (obecnie bf3, glownie), ale polecam mod do bf2 http://pl.wikipedia.org/wiki/Project_Reality , zdaje sie matke i ojca army (a w zasadzie ofp)...
--- Koniec cytatu ---

Hmmm ... koledzy już wcześniej wskazywali że jednak Operation Flashpoint był wydany trochę wcześniej niż BF1942. Zresztą to całkowicie różne gry i oprócz gatunku, moim zdaniem nie mają ze sobą nic wspólnego. Wiele godzin przegrałem w OF i mam porównanie.

Jeżeli w jakiejkolwiek grze można mówić o realiźmie to raczej tylko o OF i Armie. Projekt Reality nadal pozostaje dość niszowym modem, który naśladował to co mieliśmy dużo wcześniej w OF.

--- Cytat: [Yossarian] w 12 Marca 2013, 09:40:31 ---
dla przypomnienia: na serwerach soft, w miare podnoszenia sie poziomu obrazen, nasz ekran jest coraz bardziej zbryzgany krwia, szarzeje + mamy efekt przygwazdzania... na serwerach hc - na ktorych nie grywacie,
--- Koniec cytatu ---

Na jakiej podstawie wysnuwasz takie kretyńskie brednie ?? Zdarza się że również wpadamy na serwery HC ale skąd mógłbyś to wiedzieć ...

A teraz odpowiem ci twoimi słowami.

Na koniec, doradzam trochę zapoznać sie z historią gier FPS (w tym dogłębnie z modami do serii bf i grami z nich powstalymi) a potem ferować wyroki :rotfl: bo mimo, że próbujesz udawać specjalistę, raczej dość marnie ci to wychodzi.

Ja lubię uproszczone gry bo dla mnie są przerywnikiem od życia i nigdy żadna gra, w odróżnieniu od niektórych, nie będzie dla mnie sensem życia.
Gram bo lubię, gram by się odstresować, wieczorem spotykamy się na TS by razem pożartować, pogadać, odstresować się po ciężkim dniu. Nie mam ochoty zastanawiać się na realizmem w grze bo coś takiego nie istnieje i zaprzątać sobie tym głowy. Dla mnie jest ważne by pograć z przyjaciółmi w BF. A jaki to będzie BF jest to mi obojętne.
Ważni są ludzie z którymi gram.

Czego i tobie życzę Yoss.

Rozumiesz mnie H1gh ??  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej