Hyde Park > Inne gry
Fpsy by Highlander
Pangrys:
Szczerze mówiąc to głównie gramy w BF3, rzadziej w BF:BC2 ,Settler czy World of Warcraft.
Mamy też kilku zapaleńców którzy katują się Medal of Honor:Warfighter :)
Sam BF2 umarł u nas kilka lat temu, dziś jeśli zobaczysz kogoś z nickiem Pangrys na serwerze BF2 to będzie mój 9-letni syn. :D
H1gh:
odnosnie Nowego MoHa, to faktycznie sie katuja. ;)
A Red Orchestra 2 probowaliscie? czy polegliscie na poczatkowych problemach gry z optymalizacja? ;)
Ja wlasnie mam dostep do bety Insurgency 2, i zapowiada sie dobrze.
playinsurgency. com
[Yossarian]:
za kilka miesiecy bedziemy grac w bf4, i tam spotkasz bande dziadkow z tagiem BroWar lub BroW ;]
H1gh:
Pewnie w pierwszym kwartale 2014. W bf4 nei przewiduje zbyt wielkich zmian. Samo bf3 moim zdaniem jest znacznie gorsze od BF2. Nie wspominajac o dzieciarni, panujacym chaosie, zerowym teamplayu od randomowego gracza (w takim RO2 ludzie graja by wykonywac zadania mapy). Wymagam troche bardziej wymagajacej gry, a gracze bf3 w wiekszosci do mocnych nie naleza. Zawsze wolalem grac w zespole przeciwko innemu zespolowi. W BF3 to jest juz praktycznie niemozliwe. Zapomnialbym o wspanialym battlelogu i origin. Najgorsza rzecz to system spawnow, czesty spawn killing, regeneracja zycia, spray and pray, brak commandera, spawnowanie na kazdym graczu druzyny, pojscie w strone CoD. EA to obok Activision najgorsza korporacja i za wiele po niej nie oczekuje. BF3 nie jest w pelni gra PC, jest uproszczona, jak wszystko teraz. Szczerze to juz wolalem Bad Company 2, do ktorego gracze ostatnio sami wypuscili mod tools, a DICE twierdzilo, ze sie nie da.
To juz nowy CS bardziej zasluguje na miano gry PC. Tak samo natural selection 2, chivalry czy insurgency.
Ze wzgledu na grafike ciekawi mnie Arma 3 ;]
BartM:
Się podepnę się, jaki mod do bfbc2 ?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej