Hyde Park > Inne gry

Fpsy by Highlander

<< < (11/17) > >>

[Yossarian]:
dlatego boje sie kolejnego bf4 i przede wszystkim bf5, bo 'wychowany" w ten sposob narybek, bedzie owocowal, 'trollingiem' na makasa (wg ankiety na blogu pl, cos okolo 30% grajacych zetknelo sie po raz pierwszy z seria przy tytule: bf3, wiec zapewne i z fpsem, jako takim, a kolejne ca 30% gralo wczesniej w bc2..., czyli ca 60% - 70% grajacych to zoltodzioby, ktorzy czerpia nauki od reszty kampiacej i grajacej no fair play masy...)

ctf w bf3, gralem kilka razy i... ludziska nie maja zielonego pojecia o co chodzi...

teabag..., drzewiej robilo sie to zeby pokazac 'hate' teraz to bezmysle powtarzanie za yt...

a juz tacy nauczyciele jak rockalone... to istna masakra teamplay..., a rzesze za nim ida...

moze czas przestac grac... kto wie...

H1gh:
rockalone, nawet mi goscia nie przypominaj. W ogole nie rozumiem letspleyi, odpalam by zobaczyc jak wyglada gra, ale by obejrzec od poczatku do konca i byc tego fanem? jezu... jedynego goscia jakiego w miare znioslem to byl "suchy kanal" wonzia...

Co ciekawe w bf3 są opcje by zrobic gre bardziej podobna do bf2, ale nikt takiego serwera nie robi. Typu brak regeneracji zycia, wylaczenie 3d spotowania, albo spawn tylko na leaderze (chociaz ja w ogole bym sie pozbyl tego typu spawnu) itp.  W ogle zrobienie klasy assault/medic to dla mnie porazka. Ale o dziwo w bf4 wraca commander. Ostatnio przeczytalem jakie są cheaty w bf3 to sie za glowe zlapalem, mozna nawet zwiekszyc sobie damage broni... A ostatnio to nawet wlamali mi sie na konto. Jesli bf stanie sie jeszcze bardziej jak cod... to porazka. Ja lubilem tez w bf2 infantry only... i predzej chyba dalej w bf2 znajde niz w bf3... Zasrane EA.

Jest tez prosty zabieg na polepszenie teamplaya, wywalic k/d ratio ;]

bf3 probowalem sie zabic na motorze, jeszcze mi sie nie udalo mimo jazdy jak szalony ;]

jak tak dalej pojdzie to rownie dobrze mozna zaczac grac na konsoli ;p albo po prostu bawic sie w mniej popularnych tutulach.

PS. to zreszta nie problem fpsow, ale w ogole, gry "przechodza" sie same. Taki LoL zabil rtsy. Na szczescie RPGi wroca bardzo old schoolowe: Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Project Eternity, Chaos Chronicles.

Staaary80:
To się słabo starałeś tym motorkiem, ja już ze 3 razy się rozbiłem :P

[Yossarian]:
rozbic sie nie rozbilem (ca 3min jazdy w grze), ale co ubilem motocyklistow :rotfl: bo to imo, jakies latwiejsze cele dla mego rpkm-u ::)

edit:
ta..., rozwalilem 3 gosci na 2 motorkach i jeden pusty mnie przejechal... :0m

H1gh:
ta, suport klasa jest bardzo support w bf3, bardziej assault niz assault ;p

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej