Ale ja wlasnie to rozumiem, ze gra nie jest najwazniejsza, tylko, ze gracie razem wlasnie w BF. Co jest bardzo fajne. Ale z tego wzgledu wlasnie pozwiolilem sobie napisac o innych tytulach. Doszedlem do wniosku, ze skoro gra nie jest najwazniejsza, to sami tez wiecie, ze ma jakies wady. Krytykujac w jakims stopniu BF3, nie mialem zamiaru krytykowac nikogo z grupy.
Jesli o mnie chodzi, BF3 byl dla mnie zawodem, BC2 mi sie w miare podobalo i tlumaczylem sobie, ze to byl port z konsoli. BF3 chcialem by bylo bardziej jak BF2 i tyle, a poszlo to troche sciezkami CoDa.
I nie, nikogo nie zmuszam do gry w jakakolwiek gre. Przeciez nie gram z Wami. Po prostu poinformowalem, ze jakies tam gry mogą/są fajne, bo o BF uslyszy kazdy, o reszcie mało kto. A wiem jedno, jesli mniejsze, dosc ambitne tytuly nie beda zarabiac, to pozostana tylko wielkie molochy jak COD i BF i coraz mniej wydawcy beda sie liczyc z graczami.
saper305-> nie, nie jest moja jedyna racja. Kazdy sie kieruje czyms innym, kazdy ma inne preferencje. Może najpierw przedstawisz swoją rację, zamiast nazywać mnie stara panną. Szczerze uważam większość "oburzenia" z Waszej strony za jakieś nieporozumienie i gdyby drążyć temat _na spokojnie_ doszlibyśmy do porozumienia. Bo nie rozumiem trochę tego w jaki zostałem odebrany.
PS. i tak przyznaje, że robią na mnie wrażenie ludzie, a raczej ich gra, którzy nie mają życia z powodu gry i graja jak roboty, mimo, że sam tak nie chcę.