Hyde Park > Inne gry
ArmA 3
[Yossarian]:
przeczytaj to co zacytowales, bardzo powoli i bardzo uwaznie (zwlaszcza tresc pierwszego nawiasu)... potem zastanow sie na znaczeniem slwa: hipokryta...
co do sprzetu: q8300, 8gb ram, ati 7850 2gb, mobo: asus p5kc
twoja ukochana arma3 jest w tej chwili, okresmy to b. lagodnie dla ogromnej rzeszy ludzi NIEGRYWALNA, nie tylko dla mnie.
cytaty:
My specs: i7 3820
gpu: Asus HD 7970
Ram: 16 gigs
And, with that, the helicopter mission is nearly unplayable due to low FPS. It's ridiculous
I have a GTX 660 Ti I tried to play this game all ultra settings and I was only getting 20-30 FPS so I tried to play the game all low settings just to see how much fps I could get and yet I got the same result 20-30 FPS. I was trying to figure it out way so I checked my CPU usage from EVGA prescision and it says avg 20-40% CPU usage loaded it never even went above 50% usage. Is anyone here having a same issues as me?
http://steamcommunity.com/app/228800/discussions/0/828933455604974803/
H1gh:
Tak, wiem, ze sa problemy z fpsami itp. dlatego jest to alpha, temu nie przecze. Mi Single dziala na receommended ustawieniach dobrze, multi tez w sumie. Chodzi mi o cala reszte i stwierdzam, ze jak na alphe jest bardzo dobrze. Poza tym w tej grze 30 fpsow moze w pelni wystarczyc.
Dalej ten cytat co podalem znaczy tyle, ze realizm w arma jest slaby w porownaniu do innych tytulow. Naucz sie pisac, pozniej mow ludziom by sie nauczyli czytac. Tamto zdanie nie jest jednoznaczne.
Nie, nie jest to dla mnie ukochana arma. Nawet nie wiem czy kupie. Bo nie wiem czy mam czas na takie gry.
Wiem co znaczy "hipokryta", wedlug tego co napisales to wczesniej, to w ogole nie powinna Cie ta gra interesowac, ani tu pisac, ani kupowac. A tu nagle widze narzekanie na temat realizmu. wtf?
[Yossarian]:
chlopie nie narzekam na realizm, zauwazam, ze obecnie odbiega gra od tego co widac na filmikach, i wiem ze to alfa i mam nadzieje, ze to naprawia na tyle aby mozna (wkrotce) nabrac rozeznania, co do wartosci tej gry
btw: mozna grac rowniez dynamicznie w arme, o czym przekonuja mnie znajomi na TSie, dlatego odwazylem sie po nia siegnac, mimo twojego mojej osoby zaszeregowania, mam nadzieje, ze wybaczysz mi to, przy calej mojej ulomnosci a twej wyzszosci
H1gh:
Nie zaszeregowalem, po prostu chce miec jasnosc co do tego o czym mowimy. A mysle, ze teraz sie udalo.
Ja kupilem arma 2 i w ogole mi nie podeszlo, ale zagralem w DayZ i bardzo mi sie spodobalo i teraz z podobnym nastawieniem siadlem do Army 3 i moim zdaniem tylko z takim nastawieniem moge w to grac. Nie patrzac na ta gre jako szczelanke a bardziej massive multiplayer z otwartym swiatem z domieszka sandboxu. Czyli mozna posiedziec, pogadac na TS, nawet z userami serwera, gra skutecznie odstrasza mlodziencow, co napieprzaja w CSa i mozna spokojnie pograc.
I mozna pograc dynamicznie, ale czasami by dotrzec do miejsca walk potrzeba dlugich minut.
PS. Silnik army nigdy nie nalezal do super dzialajacych, ale obecnie prawie kazda gra wychodzi nie dorobiona, np. BC2 mial ogromne problemy na starcie. Majac porownanie z army 2, czesc 3 zapowiada sie bardzo dobrze.
Pangrys:
--- Cytat: H1gh w 24 Marca 2013, 20:41:27 --- ale obecnie prawie kazda gra wychodzi nie dorobiona, np. BC2 mial ogromne problemy na starcie.
--- Koniec cytatu ---
Jakie problemy miał BC2 na starcie ?? Konkrety proszę, bo z tego co ja pamiętam, większości z Grupy BC2 działał idealnie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej