Hyde Park > Inne gry

ArmA 3

<< < (4/8) > >>

[Yossarian]:
ja tez nie pamietam, aby bfbc2 byl niegrywalny na starcie, dodam, ze nawet w becie (BETA) gralo sie wporzo (co innego za slaby sprzet :/ )

H1gh:
Tak, byl niegrywalny na starcie. Serwery EA chyba zdychaly przez 2 tygodnie od ilosci ludzie, przez to nie dalo sie grac, poza tym stuttering i problemy z przegladarka. itp.

http://www.pcauthority.com.au/Feature/169683,bad-company-2-worst-launch-ever.aspx

[Yossarian]:

--- Cytat: Pangrys w 24 Marca 2013, 22:00:05 ---
--- Cytat: H1gh w 24 Marca 2013, 20:41:27 --- ale obecnie prawie kazda gra wychodzi nie dorobiona, np. BC2 mial ogromne problemy na starcie.

--- Koniec cytatu ---

Jakie problemy miał BC2 na starcie ?? Konkrety proszę, bo z tego co ja pamiętam, większości z Grupy BC2 działał idealnie.

--- Koniec cytatu ---
zacytowalem, aby podkreslic: nie pamietam jakis przypadlosci ktore ty podajesz (High)
i dodam: co ma ewentulany problem z serwerem do samej gry (jej grywalnosci)?
a o stuttering w bc2 nic mi nie wiadomo.

dziq76:
ale wy macie problemy , a ja pamiętam jak wypierdalało za każdym razem z bc2 , był bug który zapadałeś się w ziemię i nie mogłeś wyjść ,panowie mają krótką pamięć widzę  :'( za dużo browara. :P

[Yossarian]:
dodaj, ze na serwerach g4g... i to co dzialo sie z bc2 nie ma najmniejszego odniesienia do tego co jest obecnie w arma3...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej