Hyde Park > Inne gry
ArmA 3
H1gh:
Co do army 3 alpha lite, to nie jest dostepny produkt, to jest niedorobiony, nie finalny produkt, po to by zglaszac usterki tworcom, a nie by sobie pograc.
Co do myszy, ja stawiam sensor ponad wszystko, tzw. flawless wolny od wad sensor posiadaja te 2 myszki, i to wybrane modele. Takie cos maja tez inne myszki ale te są latwo dostepne. Chociaz nie wiem czy stary DA tak latwo dostac... Nowe Zowie byc moze tez daja rade ale pewien nei jestem.
tu jest temat, ktory warto sledzic http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024663
Raczej chodzilo mi o to, ze musialem sie nameczyc zanim DA zaczelo poprawnie dzialac w BF, w finalnym produkcie. Bez akceleracji itp.
saper305:
Miałem A4teh X7, potem Logitech g518, następnie Razer Lahesis, aktualnie Logitech g700, żadna z nich nie miała problemów z BF2142, BF BC2, MoH 2010, BF3.
ROZUMIEM, ŻE BYŁEM WYBRAŃCEM MIAŁEM SZCZĘŚCIE, SIŁA WYŻSZA DBA O MNIE I TAKIE TAM.
A może te wszystkie myszki to po prostu kwestia gustu i tylko każdy chwali swoje.
PS. Ja nic nie chwale, ale są niby na świecie gracze co z klatki wyjmą chomika podłączą do kompa i też zagrają tak, że niejednemu wypasionemu sensorowi krwi napsują.
Pozdrowienia :gun
H1gh:
Ja odnosnie myszy odczuwam niemal kazdy detal, mialem a4 techa i do Deathaddera sie nie umywa. Nowe battlefieldy nakladaja obrzydliwa akceleracje na DA, ktorej musialem sie recznie pozbywac. Ale bfy to gry ogolnie same w sobie w ktorych precyzja celowania nie jest az tak bardzo wymagana.
Poza tym pisalem jakie najlepsze mozna obecnie kupic, a nie wiem czy wszystkie co wymieniles sa latwo dostepne. I wiadomo, ze sensor nie celuje za gracza...
dziq76:
--- Cytat: H1gh w 30 Marca 2013, 23:57:54 --- Ale bfy to gry ogolnie same w sobie w ktorych precyzja celowania nie jest az tak bardzo wymagana.
--- Koniec cytatu ---
Zdaje mi się że kolega nie wie co pisze,z chęcią bym zobaczył jak wymiatasz w grze bez celowania , no chyba że grasz na aimbocie to cię rozumiem . :gun
H1gh:
Doskonale wiem co pisze. Nie napisalem, ze nie trzeba w ogole celowac tylko, ze gra nie wymaga takich umiejetnosci w tym zagadnieniu jak np. Quake czy chociaz CS. Ale za to ma inne aspekty, ktore w tych grach nie wystepuja. A nowe bfy do tego są dosc randomowe.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej