Hyde Park > Inne gry

ArmA 3

<< < (8/8)

H1gh:
odpierdol sie.

Ja gralem glownie w cod4, doskonale zdajac sobie sprawe, ze sa trudniejsze gry, jak quake i cs. Mimo to swietnie sie bawilem. Dobrze dla Was, ze podoba Wam sie bf, bo mi nie, nie oferuje tego co oczekuje itp. CoD4 rowniez nie jest super skillowa gra. Nikogo nie obrazam, tylko stwierdzam fakty. Napisalem rowniez, ze BF oferuje cos innego niz tamte gry, gdzie po prostu Quake i CS są stworzone do competitive gry i najwazniejsze w nich to "aiming". BF2 moze byl jako tako skillowy, ale bf3 juz dla mnie nie. Dlatego nie ma wlasciie zadnych rozgrywek w nim. Fanboj z Ciebie, bo mi jak ktos pisal, ze CoD jest dla noobow, to sie nie obrazalem, tylko odpowiadalem, ze gram w to bo graja w to ludzie, ktorych lubie.
IMO

Tak samo C&C jest fajny, ale jest latwiejszy od Starcrafta. Lubie obydwa tytuly, bo gram dla zabawy.

Napisalem "wesolego karpia", ze wzgledu na pogode. btw. karp, kurczaczki, zajaczki wiele wspolnego ze swietami katolickimi nie maja, tylko z tradycja. I jesli Cie to ciekawi, to wiszą mi święta katolickie jak i sama kwestia religii. Napisalem zartobliwie i z uprzejmosci.

Prawda taka, ze caly czas sie TY dopierdalasz, wiec sam sobie odpusc.

[Yossarian]:

--- Cytat: H1gh w 31 Marca 2013, 14:16:38 ---odpierdol sie.

Ja gralem glownie w cod4, doskonale zdajac sobie sprawe, ze sa trudniejsze gry, jak quake i cs. Mimo to swietnie sie bawilem. Dobrze dla Was, ze podoba Wam sie bf, bo mi nie, nie oferuje tego co oczekuje itp. CoD4 rowniez nie jest super skillowa gra. Nikogo nie obrazam, tylko stwierdzam fakty. Napisalem rowniez, ze BF oferuje cos innego niz tamte gry, gdzie po prostu Quake i CS są stworzone do competitive gry i najwazniejsze w nich to "aiming". BF2 moze byl jako tako skillowy, ale bf3 juz dla mnie nie. Dlatego nie ma wlasciie zadnych rozgrywek w nim. Fanboj tak, bo mi jak ktos pisal, ze CoD jest dla noobow, to sie nie obrazalem, tylko odpowiadalem, ze gram w to bo graja w to ludzie, ktorych lubie.
IMO

Napisalem "wesolego karpia", ze wzgledu na pogode. btw. karp, kurczaczki, zajaczki wiele wspolnego ze swietami katolickimi nie maja, tylko z tradycja. I jesli Cie to ciekawi, to wiszą mi święta katolickie jak i sama kwestia religii. Napisalem zartobliwie i z uprzejmosci.

--- Koniec cytatu ---
w coda tez grywamy (np Maczeta namietnie), ja od czasu do czasu (w tym tygodniu odkurzylem plytke i wrzucilem w naped ;] ), nikt nie uzywal dotychczas zadnych ujednolicen/komunalow EDIT: dotyczacych np CoD'a lub innych ulubionych twoich gier w stosunku do ciebie - ty natomiast wielokrotnie, i nie jest tak, ze to ty stwierdzasz fakty a jedynie caly czas piszesz to co tobie slina przyniesie na jezyk, nazywajac to faktami...
gdu zwroci sie tobie uwage, na wypowiedz lub jej fragmenty, robi sie cyrk

co do twojego wulgaryzmu, dziekuje za jak zawsze, wysokiej proby kulture, tym razem podana bez ogrodek.

@down: ROTFL

edit:
"a nie oznacza kogos powiedzmy o malym i dosyc ciasnym rozumku"to pisalem o sobie, gdy okresliles mnie per: fanboi

H1gh:
Pisalem o grach, nie o ludziach. Jak Ty sie nie trzymasz kultury, gdzie czasami chujem napisales itp. to odwzajemnie tym samym. Nie piszesz wcale milo, ani nigdy nie pisales. Wiec jak zadasz kultury, to najpierw sam ją zastosuj, i tak sie dlugo wstrzymywalem. Cyrk to masz we lbie, na starosc. I ni pisalem, ze ktos do mnie pisal z browaru, ze cod jest dla noobow, tylko ktos kiedys.

"jestes taki w c.h.u.j 'wporzo i kulturalny' ze smiac mi sie jeno chce"
"i jak dziecko zgrywa  niewinnego ROTFL"
"a nie oznacza kogos powiedzmy o malym i dosyc ciasnym 'rozumku"
itp. itd.  daleko szukac nie musialem. Najlepsze, ze do kolegow z grupy nawolywales do kultury, kiedy sam jestes najmniej kulturalny. I mam niby biernie wszystko znosic?

Sam masz kompleksy, ktore powoduja, ze cokolwiek nie napisze godzą w Ciebie. I jesteś żałosny z tymi editami. Nabij mi tymi minusowymi punktami -500. lol. Ignored.

dms_ducky:
..i tym sposobem wyczerpujemy dyskusje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej