Hyde Park > Inne gry
ArmA 3
H1gh:
Przepraszam Cie bardzo ale, ze co? W ogole po cholere porownywac do moha, coda, bfa? To nie ma najmniejszego sensu. Po drugie cod nie ma startu do tego gry jesli chodzi o grafike. Zreszta imo Arma bije te tytuly jesli chodzi o grafike, przy tym dziala przyzwoicie jak na alphe. Dla mnie jest taka jak na filmach, jaka plastyka? Co przez to rozumiesz?
A bf do dzisiaj dziala z dupy. Z myszka problemow nie mialem. A o moh to szkoda sie wypowiadac, bo ta gra to jedna wielka parujaca kupa. A arme 3 ciezko nazwac fpsem, raczej mmo sandboxem.
btw. to jest ALPHA a premiera pod koniec roku, mimo to na moim żęchu dziala wysmienicie jesli chodzi o Single, i pozniej jak znalazlem dobry serwer multi to rowniez dziala ok. Na phenom x2, gtx 460.
Sam mowiles, ze nie chcesz realistycznych gier, dlatego odpuscilbym sobie ten tytul na Twoim miejscu.
[Yossarian]:
Ano to, ze co jest napisane np. w watkach na forum STEAM dotyczacych gry ARMA3, realizm a obecna mechanika/plastyka gry to 2 rozne sprawy, to co jest obecnie to lipa, i bardzo daleko tej lipie do obecnie wiodacych tytulow fps, a co bedzie pod koniec roku to czas pokaze.
I w zupelnosci zgadzam sie ze zdaniem wielu grajacych OBECNIE w ARMA3 (btw na TSie DBQ jest kilka osob grajacych w arma3 alpha lite), ze jest b. wiele problemow z gra, iloscia klatek itp itd, powtarzam, plecam lekture forum: http://steamcommunity.com/app/228800/discussions/
H1gh:
Co to jest plastyka w grze komputerowej? Mam rozumiec, ze mechanika, tak?
"realizm a obecna mechanika/plastyka gry to 2 rozne sprawy, to co jest obecnie to lipa, i bardzo daleko tej lipie do obecnie wiodacych tytulow fps"
z tego zdania wynika, ze arma 3 jest mniej realistyczna od bf, moh (sic!!!!), cod. what?
Tak, jest wiele problemow z gra, bo to alpha... ale osobiscie gra dziala mi lepiej niz arma 2.
A czesc weteranow Army uwaza, ze Arma 3 jest bardziej casualowa, dlatego im sie nie podoba. Gra taka jak arma nigdy nie bedzie popularna jak cod czy bf, zawsze byla to nisza (mod dayz stal sie bardziej popularny nawet). A na tym forum widze w 90% problemy z wydajnoscia, co jest oczywiste.
A nowe cody, bfy, a zwlaszcza moh to gry chujowe. Ale nie ma sensu porownywac tych gier do army. Jesli ktos chce by arma byla bardziej jak bf to cos z nim nie tak. Arma bedzie w stylu jade 10 km, lece 20 km, czolgam sie 100m i gine, bo taka ma byc.
[Yossarian]:
zdaje sie, ze nie chcesz przeczytac tego co napisalem, a wtryniasz swe interpretacje:
to co zastalem w grze arma3 alpha lite, jest malo realistyczne, malo tego obecnie gra ma w c.h.u.j problemow soft-hardwarowych i nie pisze tutaj o marszu 3 dni i czolganiu sie 5 lat aby zginac w 0.2 sekundy, wyglad gry jest w miare, ale bledy i problemy KOSZMARNIE WIELKIE i czekam na ich usuniecie, aby moc w pelni ocenic np w becie (od czerwca) jak sie gra
btw mam zamiar zakupic wersje digital delux, ale to gdzies w maju, najpierw wymiana sprzetu pod bf4 ;]
H1gh:
i tak jest dalej bardziej realistyczne niz wspomniane tytuly. A piszesz tak, ze trudno mi zrozumiec co masz na mysli. Na dodatek pytam o co Ci chodzi, to nie odpowiadasz.
Moze po prostu masz jeszcze bardziej lipny sprzet ode mnie?
btw.
--- Cytat: [Yossarian ---mnie np interesuje (praktycznie wylacznie obecnie) debilna szczelanka z serii bf, oddalona od realizmu (przemarsz np 2h do celu /przeciwnika vide arma, nie kusi mnie),
--- Koniec cytatu ---
hipokryta?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej