Hyde Park > Strefa Wolna

Co się wydarzyło 10 sierpnia? ;)

<< < (2/3) > >>

Pangrys:
Czasem serwer Pasmy lubi z opóźnieniem zaliczać nam staty ... Zdarzyło się to kiedyś i mnie.
Nie mniej, może warto zmienić hasło na Origin ?

Gelert:

--- Cytat: Pangrys w 16 Września 2013, 14:42:56 ---Nie mniej, może warto zmienić hasło na Origin ?

--- Koniec cytatu ---

niby tak, ale problem nie jest w tym że jest gra której nie pamiętam, problem jest również w tym, że moja historia gier, nie wykazuje gry w czasie kiedy "traciłem i zdobywałem" te blachy ;)

dziq76:
Gelert za dużo chlejesz  :rotfl: :rotfl:

[Yossarian]:
@G, to sa bledy gry (raczej komunikacji gra ---> b.log), tez tak mam, ze raporty z gry 'nie wchodza' na b.loga itd, zmiana hasla na nic sie nie przyda.
w sobote, mialem zajefajna runde (cus tak 80:5) na kaspianie,  i ... dEupa, nie mam rundy w zadnych statach...

ps:
 kumpel dostal bana, za granie wtedy gdy nie gral  :0m :d :0m :d  :0m :d na ggc  :rotfl: :d :0m :0m :0m serio!

Pangrys:

--- Cytat: [Yossarian] w 16 Września 2013, 18:16:49 --- kumpel dostal bana, za granie wtedy gdy nie gral  :0m :d :0m :d  :0m :d na ggc  :rotfl: :d :0m :0m :0m serio!

--- Koniec cytatu ---

Admini na GGC dają bany na podstawie pbss lud nagrania z rundy i siłą rzeczy ban może być przyznany długo po zajściu.
Spójrz.
http://www.pbbans.com/mbi-banned-pbss-list.html

Problem w tym że nie każdy admin przegląda pbss i wysyła je do PBBans i GGC

PS
"Fajnych" masz kumpli ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej