Hyde Park > Strefa Wolna
Co się wydarzyło 10 sierpnia? ;)
Pangrys:
Czasem serwer Pasmy lubi z opóźnieniem zaliczać nam staty ... Zdarzyło się to kiedyś i mnie.
Nie mniej, może warto zmienić hasło na Origin ?
Gelert:
--- Cytat: Pangrys w 16 Września 2013, 14:42:56 ---Nie mniej, może warto zmienić hasło na Origin ?
--- Koniec cytatu ---
niby tak, ale problem nie jest w tym że jest gra której nie pamiętam, problem jest również w tym, że moja historia gier, nie wykazuje gry w czasie kiedy "traciłem i zdobywałem" te blachy ;)
dziq76:
Gelert za dużo chlejesz :rotfl: :rotfl:
[Yossarian]:
@G, to sa bledy gry (raczej komunikacji gra ---> b.log), tez tak mam, ze raporty z gry 'nie wchodza' na b.loga itd, zmiana hasla na nic sie nie przyda.
w sobote, mialem zajefajna runde (cus tak 80:5) na kaspianie, i ... dEupa, nie mam rundy w zadnych statach...
ps:
kumpel dostal bana, za granie wtedy gdy nie gral :0m :d :0m :d :0m :d na ggc :rotfl: :d :0m :0m :0m serio!
Pangrys:
--- Cytat: [Yossarian] w 16 Września 2013, 18:16:49 --- kumpel dostal bana, za granie wtedy gdy nie gral :0m :d :0m :d :0m :d na ggc :rotfl: :d :0m :0m :0m serio!
--- Koniec cytatu ---
Admini na GGC dają bany na podstawie pbss lud nagrania z rundy i siłą rzeczy ban może być przyznany długo po zajściu.
Spójrz.
http://www.pbbans.com/mbi-banned-pbss-list.html
Problem w tym że nie każdy admin przegląda pbss i wysyła je do PBBans i GGC
PS
"Fajnych" masz kumpli ...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej