Hyde Park > Inne gry

xbox one vs. ps4

<< < (2/5) > >>

Gelert:
Pangrys, a orientujesz się co z kompatybilnością wsteczną?

Pangrys:
Obecnie nie ma ale może się jeszcze pojawić. Ale kto ich tam wie.

--- Cytat: [Yossarian] w 02 Lutego 2014, 16:21:53 ---poza tym, xbox jest zdaje sie kompatynilny z win 8.1

--- Koniec cytatu ---

[Yossarian]:

--- Cytat: Pangrys w 03 Lutego 2014, 05:44:25 ---Obecnie nie ma ale może się jeszcze pojawić. Ale kto ich tam wie.

--- Cytat: [Yossarian] w 02 Lutego 2014, 16:21:53 ---poza tym, xbox jest zdaje sie kompatynilny z win 8.1

--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---
zanim sie chlasniesz w lysa pale sprawdz win 8.1 samorodny PRO  :masakra: :omg: :lol: :rotfl:

Pangrys:
Cóż, sprawdziłem i co ? Nadal nie jest kompatybilny z XBO :)

Zastanów się czasem co piszesz bo jak palniesz to nie wiadomo czy nie pisał to 10 latek.

O przepraszam, nawet mój 10 letni syn się z tego zaśmiał :)

To że korzystają z tego samego kernela nie oznacza że odpalić cokolwiek z PC na XBO i na odwrót. Wystarczyło poczytać i nie musiałbyś się znów wygłupiać 
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

djDziadek:
Póki co, polecam jednak Xbox 360 ze wszystkimi dodatkowymi kontrolerami, nie zapłacisz podatku od nowości a i gier jest sporo, nowe konsole na razie są na tyle nowe, że mają więcej niewiadomych...
Jest to tylko moje zdanie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej