w końcu mam czas, to się wyjaśni
ewa, ja ci ustawiłem opis, następnym razem pij więcej lub mniej, wchodzisz na kanał, wydajesz z siebie
odgłosy kretyna (coś w stylu uuuuuuuuu aaaaaaaaa deeeeemmmooooonnnyyyy) przeszkadzając,
może też nie pamiętasz, to wiedz, że życzyłeś sobie abym ssał ci pałę + kilka innych).
Miej na uwadze, że nie odezwałem się do ciebie słowem (napisałem co myślę).
W porę wyszedłeś, chciałem dać perm bana.
Opis kretyn, dostałeś następnego dnia.
Posłowie.
Poza swoim doświadczeniami z twoją osobą, znam też innych doświadczenia, obrażasz się (na poważnie),
usuwasz z znajomych, za brak chęci siedzenia obok ciebie i podrzucania przez całą rundę amunicji.
Widziałem twoją grę w krypcie, a raczej jej totalny brak, pół godziny ustawiałeś sobie bfbc2,
mimo to w grze zachowywałeś się jak dziecko we mgle, prawdę mówiąc osobiście sądzę, że taki poziom
grania wręcz wymaga czita, by kogokolwiek trafić, pomijając to, brak podporządkowania się w grze
twojej strategii oznacza konflikt z 100% kamperem nieogarem o postawie życzeniowo roszczeniowej.
Nie odpowiadała mi gra w takim zespole nigdy, nie zaglądam na kanał na którym jesteś,
powiewa mi czy siedzisz na ts czy nie, nie zwracam na to uwagi od dawna, więc jak coś chcesz od
kogoś kto jest na kanale razem ze mną - pisz priv wiadomość z ts albo przynajmniej się zachowuj.