Hyde Park > Przywitaj się
Od czego by tu zacząć...
palik:
Ja "codziennie" to tylko mogę sobie popatrzeć przelotem na laptopa, który leży i woła do mnie bezgłośnie "odpal mnie, zagraj rundeczkę, meczyk, mapkę, co ci szkodzi". Przelotem bo dzieciaki, żona, fuchy, tysiąc innych spraw. Na granie zostaje mi czas kiedy wszyscy pójdą spać, tyle że wtedy to zazwyczaj mam wybór - pograć godzinkę i spać 4 godziny czy iść do łóżka już i zakosztować rozkoszy pięciogodzinnego snu :). W 90% wybieram to drugie :).
W sumie to ostatnio częściej sięgam po Rocket League bo tam mecze są 5-minutowe więc nie ma problemu jak w CounterStrike, że w środku godzinnego meczu budzi ci się dziecko (bo siku bo pićku bo do mamy bo kaszel. . . ) i trzeba zrobić 5 minut przerwy na ogarnięcie sytuacji.
Ale CS na pewno jeszcze nie raz odpalę, bo sentyment jest z czasów pierwszej pracy gdzie dział IT walczył z działem zakupów po lokalnej sieci (nie wiem nawet czy to był cs 1. 6 czy jeszcze starszy) i wiele godzin zmarnowaliśmy na atak/obronę tunelu w de_dust czy mostku w de_aztec :)
do zobaczenia/usłyszenia w poczekalni i na TS :)
phontain_pl:
CS...?
Jeżeli już starocie to Quake i jego kolejne odsłony. Z drugiej strony Miki ma refleks szachisty więc CS wydaje się dobrym wyborem :):):):)
BF1, BF4, BF3, no i oczywiście chyba najsmaczniejszy z nich wszystkich BF BC2 - tutaj chętnie dołącze z tym ze ja grywam późnymi wieczorami.
[Yossarian]:
witam palik :browar:
podobnie jak powyzej, pogrywam w bfy ;-)
:piwo:
Staaary80:
Hejka :piwo: :piwo:
Ja w przeciwieństwie do powyżej gram w różne gry. Ostatnio namiętnie w Street Fighter 5, ale i BF1 zachaczam, nie mówiąc o Pro Evolution Soccer, Heroes of the Storm, czy Shadow Tactics. Generalnie lubie gry :) i :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo: :piwo:
KRISS--OL:
Witamy, witamy :gun :piwo:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej