Hyde Park > Przywitaj się

Dzień Doberek

<< < (2/4) > >>

djDziadek:
No proszę proszę - (wino)grono nam się poszerza - witamy, witamy, co do obowiązków innych niż gra - każdy z tej grupy je ma i nikt na nikogo nie krzyczy za to że nie było go tydzień (oczywiście chodzi o mnie :) ), spoko, nie ma presji a lamić to JA :)

Witam i również wesołych i spokojnych świąt :)

sgt.PifPaf:
...eeech, czasu jakoś mało od 2-giego kwietnia na BF BC2 znalazłem raptem ok 3 godziny na grę - na dodatek w odcinkach. Nie będę Was chyba męczyć - wiem, ze gra bez ciśnień, statów ale mimo wszystko trzeba znaleźć na nią jakiś czas. A jeszcze 4-5 lat temu jakoś się udawało. No tak tylko, że wtedy byłem młody  ;) i chyba mniej od  RL uzależniony 8)

:sorry:

djDziadek:
I na tym polega różnica między grupą a klanem, nie ma ciśnienia, wpadaj kiedy chcesz, zawsze będziesz mile widziany, najwyżej za każdym razem będziesz się na mumblu przedstawiał - przypominał i takie tam, nie ma u nas wpisowego, nie ma (obowiązkowych) składek dla wolnych strzelców, jest tylko miła (czasami frywolna) atmosfera, jeśli będziesz chciał pogadać bez grania też zaglądaj - pewnie większość cię oleje ale na pewno ktoś pogada - buuuhhhhaaahahaha.
Pozdro i nie pękaj,
życie jest ciężkie a potem ...
się umiera :) :P :piwo:

sgt.PifPaf:
Wczoraj po raz pierwszy udało mi się trafić na Wasz serwer - fajne miejsce, podoba mi się, nie polecam nikomu  :wink:  - bo jeszcze zajmie ostatnie wolne miejsce  :)

problem w tym, że miałem już za dużo w sobie Browara i...
jakby kogoś dziwiło dlaczego sgt.PifPaf wymachuje nożem w powietrzu to wyjaśniam - przebindowałem klawisze na myszce - nóż jest pod bardziej intuicyjnym (teoretycznie) klawiszem - poprzednio był tam granatnik, wiertarka lub defibrylator. Cóż muszę sie przyzwyczaić... Najtrudniej zabić wroga wiertarką pojawiajającą sie w ręce zamiast noża :D

acha nic nie słysze jak ktoś coś mówi przez voice'a w grze - co najwyżej jakieś zgrzytanie w głośnikach...
ktoś chyba coś mówił ?

[Yossarian]:
 :piwo: http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,236.0.html http://www.google.de/search?sourceid=ie7&q=mumble+1.2.1+download&rls=com.microsoft:de:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&rlz=1I7ACAW_deDE352&redir_esc=&ei=PEkCTLuNM5qhOMmf8NYE chlopaki tutaj pija przez muMbLe  :piwo: ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej