Hyde Park > Przywitaj się

Cześć dziadkowie

(1/4) > >>

Aligatorr/Hansmoon:
Postanowiłem czegoś starszego poszukać i znalazłem WAS. Jak do tej pory to tylko przedział od 13 do 24 lat , cholera , stwierdziłem , że jednak nie potrafię się dogadać , nie ten przedział wiekowy , inne myślenie , inne podejście do wielu zaistniałych sytuacji . Jestem już stary dziad a pogrywam w BF-y , wszystkie zresztą , oczywiście w miarę wolnego czasu , z racji obowiązków zawodowych. Parę lat temu stuknęła czterdziestka , śmiech na sali , że takie staruchy "podniecają" się sieciową rozgrywką , ale co tam . Na wszystko jakoś do tej pory czasu starcza.
Mam pytanie czy u Was ma ktoś powyżej czterdziestki ?? , jak tak to chętnie bym z Wami znalazł jakiś wspólny język .
To na razie hej!  

Staaary80:
Witam kolegę ja mimo 30 też stwierdziłem to samo co i Ty, że nie idzie się często w wielu kwestiach dogadać z ludzmi z przedziału wiekowego wspomnianego przez Ciebie. Tutaj na pewno znajdziesz wspólny język, bo jesteśmy zajebiści  ^-^ lubimy  :piwo: i gry sieciowe.

djDziadek:
Jest paru takich staruchów jak ty :) :P, jest kilku oscylujących w okolicy i kilku smyków ok 30, myślę, że znajdziesz coś dla siebie ;)

Miki111:

--- Cytat: djDziadek w 02 Kwietnia 2010, 22:52:31 ---... myślę, że znajdziesz coś dla siebie ;)

--- Koniec cytatu ---
dj, to jest jakaś propozycja z Twojej strony :)?

djDziadek:
Zachęta, Aligatorr szuka takich ... ryczących czterdziestek jak ty Miki :) :P :) , ja puki co jestem za smarkaty dla niego - buuuhhhhaaahhaha

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej