Hyde Park > Przywitaj się
Cześć dziadkowie
djDziadek:
Ale Ciebie lamo no.1 nie będzie - buuuhhhaaahahah - więc zjazd lam będzie niekompletny. :lol: :lol: :lol:
Miki111:
po pierwsze: jeszcze nie wiem czy mnie nie będzie, w zasadzie temat jest otwarty tylko, że już teraz rezerwacje trzeba robić, a niestety ten miesiąc to za wcześnie na takie decyzje,
po drugie: jeżeli już, to jestem lama no 4, po Tobie, Grysiu i Mirku :) (kolejność przypadkowa)
i po trzecie: ci co jadą na zlot, niech wrzucą zdjęcia swoich kobiet, bo może lepiej będzie jak poodwiedzam niektóre, żeby się nie nudziły :D :lol: :D
Kotlet:
No dzieci ja was tu zaraz pogodzę..... :P Dziadki się znalazły... :lol: ja w waszym wieku to komputera nie miałem.... Pamiętam komputery większe od waszych mieszkań... ;D Wytrzeć noski i do boju... hihihihi.... :piwo:
djDziadek:
Kotlet - pamiętasz takie komputery???? - nie sądzę, z tamtych czasów napewno wspomnienia zabrał ci ten Niemiec... czekaj jak mu tam było?... ten no... no właśnie ALZHEIMER - buuuuhhhhahahahahahahah :D :D :D :D
Poza tym takie komputery były na przełomie lat 50 więc ty na pewno tego nie pamiętasz :) :P, a kiedy potrafiłeś powiedzieć "chleb" komputery juz się mieściły w mieszkaniach :) :P :lol: :lol: :lol: :glupek: :banned:
Kotlet:
W Polsce?? A przełom lat 50 to mój przełom, bo ja pochodzę.... no wyskoczyłem wtedy na świat. Pamiętać nie mogę?? A pamięć genetyczna.... hihihi (żarcik) No może faktycznie, troszkę się rozpędziłem. Zadziałało "return to innocent" Pozdro dziadki..... :padam: :piwo:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej