Witam all
Yossarian do usług! 39 wiosenek, mieszkam w tej chwili zagranica -> nie zle miejsce, bo miasto oktoberfestu, na ktorym rokrocznie bywam
zx spectrum..., no nim zaczynalem... choc sprzet jak Odra 1305 widzialem na wlasne oczy 'w boju' ;D
Wiekowo spelniam warunki rejestracji na forum, a co dalej?, zobaczymy
Gram we wszystkie bf-y /poza 2142 <- nie przypadl mi do gustu/, aktywnie: bf42 i mody, bfv i mody i obecny pozeracz mojego czasu bc2 <- moja platforma jest pc.
Jedyna gra w ktorej uzywam klasy snajper to... bc2, hmm tak wiec, lamujacy 'wookie' melduje sie w gotowosci 'Na Piwo!' i niech nikt mi nie mowi, ze: 'Bar wziety!'
I tu rodzi sie pytanie: czy chcecie pograc ze snajperem, ktory raczej nie bedzie biegal z wami na mcomy, tylko z przyczajki kryl ogniem moździerzy zdobywane lub bronione punkty, uzywal 'cudokulek' zeby dopomoc w informowaniu o wrogu, i z 'oka' spotowal wroga, i po cichu nozem wycinal wrogom chec do snajpienia swoich?
no i musialem nacisnac 'Modyfikuj' pewnie mnie ten niemiec zlapal o ktorym czytalem kajś u Was na forum
, chcialbym dodc, ze:
[Yossarian] nick w grze
http://bfbcs.com/stats_pc/%5BYossarian%5D ...niech przepadną ci, którzy uwagi nasze wypowiedzieli już przed nami...
...