Hyde Park > Przywitaj się

Dzien dobry bardzo!

(1/3) > >>

[Yossarian]:
Witam all :D
Yossarian do usług! 39 wiosenek, mieszkam w tej chwili zagranica -> nie zle miejsce, bo miasto oktoberfestu, na ktorym rokrocznie bywam  :piwo:
zx spectrum..., no nim zaczynalem... choc sprzet jak Odra 1305 widzialem na wlasne oczy 'w boju' ;D

Wiekowo spelniam warunki rejestracji na forum, a co dalej?, zobaczymy :pijemy:

Gram we wszystkie bf-y /poza 2142 <- nie przypadl mi do gustu/, aktywnie: bf42 i mody, bfv i mody i obecny pozeracz mojego czasu bc2 <- moja platforma jest pc.
Jedyna gra w ktorej uzywam klasy snajper to... bc2, hmm tak wiec, lamujacy 'wookie' melduje sie w gotowosci 'Na Piwo!' i niech nikt mi nie mowi, ze: 'Bar wziety!'  :piwo:
I tu rodzi sie pytanie: czy chcecie pograc ze snajperem, ktory raczej nie bedzie biegal z wami na mcomy, tylko z przyczajki kryl ogniem moździerzy zdobywane lub bronione punkty, uzywal 'cudokulek' zeby dopomoc w informowaniu o wrogu, i z 'oka' spotowal wroga, i po cichu nozem wycinal wrogom chec do snajpienia swoich?

no i musialem nacisnac 'Modyfikuj' pewnie mnie ten niemiec zlapal o ktorym czytalem kajś u Was na forum ;) , chcialbym dodc, ze:
[Yossarian] nick w grze http://bfbcs.com/stats_pc/%5BYossarian%5D

...niech przepadną ci, którzy uwagi nasze wypowiedzieli już przed nami... ...

djDziadek:
Dobre dobre, zwłaszcza to nawiązanie do Niemca - :) - witaj, namiary na serwer - wiadomo BroWar, pogramy - zobaczymy :)

Aligatorr/Hansmoon:
Szczerze mówiąc niezabardzo przepadam za snajperami , może z powodu , że nie znam naprawdę dobrego snajpera , ale warto spróbować , witam serdecznie , zobaczymy ile browców możesz na raz powalić.

[Yossarian]:
Zapewne to nie najlepsze miejsce do tego typu dygresji, ale:
95% gostkow ze snajperkami to nie snajperzy / zwiadowcy. Kolesie siegaja po ta klase bo marza o morzu fragow. Najczescie koncza gre z k/d ponizej 0.8...
Nie uzywaja spotowania z celownika, o 'cudokulkach' nie ma co myslec<-podstawie kazedgo w tej klasie /tu podepre sie cytatem: http://forum.battlefield.pl/viewtopic.php?f=106&t=33564&start=15 <- z siebie :P /. Mozdzierze, a i owszem, jak wypatrzy taki innego 'snajpera' to i uzyje albo i nie... A atak mozdzierzowy na mcoma kilkukrotny lub przeprowadzony prze kilku snajperow to koniec mcoma... Nie wspominajc o innych technikach uzycia tej najpotezniejszej broni w bc2!

Nie jestem zarzumialy, jedynie zglebiam wiedze o tej klasie, i dochodze do takich wnioskow...

apofi5:
Siemka dawać tego snajpera. :gun

Z Poważaniem
Blachara

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej