Hyde Park > Strefa Wolna

Nowy patch /dla graczy r8 serwery r12/ i zmiany w nim zawarte

<< < (21/23) > >>

[Yossarian]:
Nie kampilem pod zadnym murkiem i basta! To, ze podejde tam gdzie ktos uzurpuje sobie nietyklanosc i go utluke w ten lub w innyn sposob, nie kwalifikuje nikogo do przypinania mi latek. Napinasz sie Ty i widzisz we mnie cale zlo uniemozliwiajace Tobie komfortowa gre, ma tego dosyc! I prosze zastanow sie na tonem wypowiedzi. Brzmi on, jak grozby! A jezeli ja nie moge odpowiedziec na posty z tematu, bo to Ciebie drazni, to wybacz, ale bede odpowiadal nadal.

sgt.PifPaf:
ku.r.wa Yoss toż ja wtedy nawet na chatcie napisałem Yossarian baserape i nawet coś tam usiłowałeś się tłumaczyć. Ty chyba jakimś politykiem jesteś bo łagasz jak z nut.

koniec, kropka

dms_ducky:

--- Cytat: Miki111 w 25 Listopada 2010, 08:22:51 ---czyli wzmocnią bronie które najbardziej denerwują na serwerach i którymi grają lamy nie umiejące precyzyjnie strzelać,

--- Koniec cytatu ---

masz cos do mnie?

Pangrys:
Albo do mnie ?? Stawiasz się Miki !!?? :P  :gun  :gun
Na pohybel Mikiemu zaczynam grać pompkami :P

Miki111:
rozumiem że gdybyś miał możliwość postrzelać inna bronią bez lagów to byś dalej grał ussasem?, bo jak dla mnie te poprawki są do dupy zresztą jak i poprzednie dotyczące poprawiania broni. Już teraz widać że po serwerach biegają głównie medycy najczęściej z mg3 lub m249, tak że efektem następnej wypociny dice będą szotguny. Nie ma to jak wolna wola i dowolna możliwość dobieranie broni.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej