Zaden z was nie skumal:
1. te strzelby to: 870, spas, neo i podwieszana pod bron asfalta.
2. one juz maja poprawione te trafienia ostatnim i jak narazie najnowszym patchem, w ten sposob, ze z bliska do 2m, bardzo czesto (60%-70% w moim wypadku) strzalow oddanych nie trafia przeciwnika lub minimalnie.
3. ja osobiscie uwazam, ze strzelby(wszystkie) powinny miec jedynie kolko, zadnych krzyzykow i nie sluzyc jako snajperki, bo to zalosne.
na marginesie: Pif, caly czas pijesz do mnie, u swt nie gralem, bo bylem na malcie = nie bylem na br. Wiem, ze moge Ciebie ubic pod flaga i bedzie do mnie mowil, ze to spawn, a jesli zrobie to nozem to juz spawn kill do kwadratu :-* . Prosze spojrz troszke na innych i przestan odbierac mnie jako osobe utorzsamiajaca to co najbardziej lamerskie w grze i Tobie ja utrudniajace. Kazdy gra jak chce i czym chce. Mnie zdobywanie platyn do czasu ustabilizowania gry nie interesuje. Natomiast mimo lagowi i sciec, z usasem ganiajac, ciagle mam przyjemnosc z gry, mimo tego, ze klne jak w zywy kamien co chwile, widzac komiczne i groteskowe wrecz sytuacje w grze. Staram sie byc ponadto i gram wciaz
;D