Hyde Park > Przywitaj się

Zięćdobry wszystkim ;)

(1/3) > >>

Gelert:
Witam

Trafiłem tutaj ze strony battlefield.pl gdzie wyczytałem sporo pozytywnych opinii na Wasz temat.

Jako że podoba mi się Wasze "motto" czyli gra tylko, a w każdym razie głównie, dla rozrywki, bez specjalnego napinania się, postanowiłem się zarejestrować, ponieważ czasem brakuje mi ludzi z którymi można tak pograć na luzie, jednocześnie "zgrywając się" poprzez jakiś komunikator głosowy.

Parę słów o mnie, mój rocznik to '74, żonaty, dzieciaty - syn 3 lata. FPS'y to poza Diablo i Cyvilization jedyne gry jakie mnie na dłużej przy sobie zatrzymują i jakimi się interesuje. Z racji pracy i rodziny gram sporadycznie, aczkolwiek po zakupie BFBC2 staram się aby to było regularnie ;).

Moja przygoda z FPS'ami zaczęła się od Dooma, w którego zdarzało i się pograć w wirtualnym hełmie i powiem, że lepszą zabawą było obserwowanie gracza niż granie samemu :), potem Duke Nukem i cała reszta rozmaitości. W domu oprócz BFBC2 posiadam: CoD MW, Far Cry2, OFP2, no i moje ulubione QW:ET, gierka która niesamowicie przypadła mi do gustu, aczkolwiek została ostatnio zdetronizowana przez BFBC2.

Z serii Battlefield grałem w "jedynke" oraz dema 2142 i Vietnam.

To tyle słowem wstępu, a reszta wyjdzie "w praniu".

A no i bym zapomniał, w akcie urodzenia mam wpisane Andrzej ;)

Pangrys:

--- Cytat: Gelert w 14 Czerwca 2010, 12:06:48 ---Trafiłem tutaj ze strony battlefield.pl gdzie wyczytałem sporo pozytywnych opinii na Wasz temat.

--- Koniec cytatu ---

I Ty im uwierzyłeś ??  :rotfl: :rotfl:

A tak na poważnie, wbij na mumble to polamimy razem :) Namiary dostałeś na PW

[Yossarian]:
:browar: witam kolege na forum :piwo:
i jednoczesnie ostrzegam! browARy to czitery! nawet na mumble czituja i bez owych czitow http://www.forum.grupabrowar.pl/index.php/topic,174.msg607.html#msg607 trudno sie nawet z nimi lamuje :rotfl: , zaopatrz sie na wieczor tak jak trzeba!  :piwo: :pijemy: :piwo: :gun

Gelert:

--- Cytat: [Yossarian] w 14 Czerwca 2010, 13:46:32 ---i jednoczesnie ostrzegam! browARy to czitery!

--- Koniec cytatu ---

No to tak jak ja ;) "moduje i czituje" z modów mam zhakowane setingsy i ustawiony na sztywno dx9, a z czitow, mam myszkę Logitecha G9 z popodpinanymi klawiszami z klawiatury pod przyciski myszy.

djDziadek:

--- Cytat: Gelert w 14 Czerwca 2010, 14:03:58 ---
--- Cytat: [Yossarian] w 14 Czerwca 2010, 13:46:32 ---i jednoczesnie ostrzegam! browARy to czitery!

--- Koniec cytatu ---

No to tak jak ja ;) "moduje i czituje" z modów mam zhakowane setingsy i ustawiony na sztywno dx9, a z czitow, mam myszkę Logitecha G9 z popodpinanymi klawiszami z klawiatury pod przyciski myszy.

--- Koniec cytatu ---

Myszke jako cheat możesz sobie schować, my cheatujemy na szklanych bądź aluminiowych opakowaniach a właściwie na ich zawartości :):)

Co do dobrych opinii o nas - to my je wpisywaliśmy :P:) i w zasadzie tylko my :)

Ale witamy serdecznie w naszych skromnych progach :):):D:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej