Hyde Park > Inne gry

Medal of Honor

<< < (4/35) > >>

[Yossarian]:
poca sie nogi noco :rotfl: , miast czekac na demo do wrzesnia lub paxdziernika, juz teraz stworzysz soldiera i jak bedzie to ciebie wciagalo, zostajesz (masz jus postac) jak nie, adieu  8) :browar:

sgt.PifPaf:
http://polygamia.pl/Polygamia/1,107163,8097583,Kryzys_tozsamosci___wrazenia_z_bety_Medal_of_Honor.html?bo=1

Gelert:
A swoją drogą, to jestem rozbawiony jak czytam taki opis "DICE kojarzy się przede wszystkim z jedną serią i jest synonimem taktycznej rozgrywki na olbrzymich mapach z dużym naciskiem na wykorzystanie pojazdów." Ktoś kto mapy w battlefieldzie nazywa olbrzymimi chyba w życiu nie słyszał o OFP. ;)

sgt.PifPaf:
No wiesz ?  :)
Jakby tak porównać mapy BFBC2 do map BF2 to te drugie faktycznie są olbrzymie  :D
Gość pewnie grał w Armored Fury a tam z buta to się szło i szło...

Też kiedyś grałem w jedną grę w której samo dojście do celu zabierało kupę czasu - co to było nie pamiętam bo w połowie drogi zrobiłem deinstall  :rotfl: - jakiś cRPG

No dobra mam kluczyk do MoH - benchmark.pl rozdaje 1000 kluczy. Kupił nie kupił ? ale jak dają to biorę i sam sie przekonam co to za bubel 

Gelert:
W OFP masz do dyspozycji całą wyspę, niczym nie jesteś ograniczony, faktem jest że czasem samo dostanie się do celu jest irytujące, szczególnie jak nie masz możliwości swobodnego zapisywania. Takie rozwiązanie plus całkiem rozbudowane "menu" rozkazów dla członków drużyny daje ci całkowitą swobodę w zaplanowaniu ataku czy obrony. Jednym to będzie pasować, innym nie, kwestia gustu.

Kiedyś w pierwszej części OFP chciałem sprawdzić wielkość mapy, więc gazikiem jechałem z jednego końca na drugi, zajęło mi to 10 minut ;)

To czego mi brakuje w BC2, a co jest w OFP2 do strefy postrzału. Jest to chyba jedyna gra w której otrzymany postrzał wpływa na sprawność, a dodatkowo jest coś takiego jak wykrwawienie. Oznacza to że po otrzymaniu niektórych ran, sam się musisz wstępnie opatrzyć (każdy żołnierz ma podstawowy medpakiet), jeśli tego nie zrobisz, po jakimś czasie padniesz. Generalnie bardzo fajna gierka szczególnie dla grup, wtedy można naprawdę fajne ataki rozplanowywać.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej