0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mnie to wygląda na próbę kradzieży konta Origin
A ja dostałem od originu maila ze pól kasy oddadzą za moha bo zrobiłem Preorder wcześniej
Cytat: dziq76 w 22 Października 2012, 20:11:35A ja dostałem od originu maila ze pól kasy oddadzą za moha bo zrobiłem Preorder wcześniejNo to to już jest robienie ludzi w chuja!!! co za kurewska polityka EA, a segregowanie ludzi na lepszych i gorszych to trochę przesada.
bierz kase i czymaj za pazucha, bedzie na flache jak sie stykniemy
Cytat: maczeti w 23 Października 2012, 08:12:34Cytat: dziq76 w 22 Października 2012, 20:11:35A ja dostałem od originu maila ze pól kasy oddadzą za moha bo zrobiłem Preorder wcześniejNo to to już jest robienie ludzi w chuja!!! co za kurewska polityka EA, a segregowanie ludzi na lepszych i gorszych to trochę przesada.Jak robienie w chuja,zrobili promocję,w tej chwili masz moha za pół ceny,a ja kupiłem wcześniej za całą cenę także nie fer by było z ich strony nie oddać pół kasy .
Cytat: [Yossarian] w 22 Października 2012, 20:20:44bierz kase i czymaj za pazucha, bedzie na flache jak sie stykniemy Marian ale ty wódy nie pijesz tylko te sikacze-ala-wino to jak chcesz się styknąć
Jak robienie w chuja,zrobili promocję,w tej chwili masz moha za pół ceny,a ja kupiłem wcześniej za całą cenę także nie fer by było z ich strony nie oddać pół kasy .