Hyde Park > Inne gry

Medal of Honor

<< < (32/35) > >>

dziq76:

--- Cytat: maczeti w 23 Października 2012, 08:12:34 ---
--- Cytat: dziq76 w 22 Października 2012, 20:11:35 ---A ja dostałem od originu maila ze pól kasy oddadzą za moha bo zrobiłem Preorder wcześniej

--- Koniec cytatu ---
No to to już jest robienie ludzi w chuja!!! co za kurewska polityka EA, a segregowanie ludzi na lepszych i gorszych to trochę przesada.

--- Koniec cytatu ---

Jak robienie w chuja,zrobili promocję,w tej chwili masz moha za pół ceny,a ja kupiłem wcześniej za całą cenę także nie fer by było z ich strony nie oddać pół kasy . ^-^ ;/ 

dziq76:

--- Cytat: [Yossarian] w 22 Października 2012, 20:20:44 ---bierz kase i czymaj za pazucha, bedzie na flache jak sie stykniemy :pijemy: :d :rotfl: :pijemy:

--- Koniec cytatu ---

Marian ale ty wódy nie pijesz tylko te sikacze-ala-wino to jak chcesz się styknąć :p :p

Staaary80:

--- Cytat: dziq76 w 23 Października 2012, 11:25:02 ---
--- Cytat: maczeti w 23 Października 2012, 08:12:34 ---
--- Cytat: dziq76 w 22 Października 2012, 20:11:35 ---A ja dostałem od originu maila ze pól kasy oddadzą za moha bo zrobiłem Preorder wcześniej

--- Koniec cytatu ---
No to to już jest robienie ludzi w chuja!!! co za kurewska polityka EA, a segregowanie ludzi na lepszych i gorszych to trochę przesada.

--- Koniec cytatu ---

Jak robienie w chuja,zrobili promocję,w tej chwili masz moha za pół ceny,a ja kupiłem wcześniej za całą cenę także nie fer by było z ich strony nie oddać pół kasy . ^-^ ;/

--- Koniec cytatu ---

Ja nie widze, żeby na origin była jakaś taka promocja.

[Yossarian]:

--- Cytat: dziq76 w 23 Października 2012, 11:28:33 ---
--- Cytat: [Yossarian] w 22 Października 2012, 20:20:44 ---bierz kase i czymaj za pazucha, bedzie na flache jak sie stykniemy :pijemy: :d :rotfl: :pijemy:

--- Koniec cytatu ---

Marian ale ty wódy nie pijesz tylko te sikacze-ala-wino to jak chcesz się styknąć :p :p

--- Koniec cytatu ---
Zdzisek damy rade: pojdem na kąpromis i wychleje z tobom jakiegos dzinu lub polskom jalowcowe :pijemy:

@Maczeti,
z tego co wiem, promocja jest jeno w kilku panstwach (np usa, swe) nawet mam koda na origina w usa na te 50%, ale mnie ta gra, jednak nie interesi.

Pangrys:

--- Cytat: dziq76 w 23 Października 2012, 11:25:02 ---

--- Koniec cytatu ---

No to czuje się oszukany ... Kupiłem trochę wcześniej od Dziq-a ale żyję w tak zacofanym kraju że EA ma je głęboko. Tuż obok hemoroidów ...
Nie mogę skorzystać z tej oferty ...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej