Hyde Park > Inne gry
Medal of Honor
Gelert:
--- Cytat: sgt.PifPaf w 08 Października 2010, 09:43:31 --- może za wyjątkiem ET
--- Koniec cytatu ---
no i skoro o et mowa ;) to moze by tak zakupic enemy territory: quake wars, na allegro http://allegro.pl/enemy-territory-quake-wars-x360-nowa-i1246786698.html za 40 a nawet i za kilkanascie zeta, rozne profesje, pojazdy rowniez latajace, mapki fajne, cziterow jak na lekarstwo
sgt.PifPaf:
suma banów z gier serii BF
czyli z BF1942, BF2, BF2142, BF Vietnam, BF BC2,
35316
bany z jednej gry COD4
55521
:)
Wiem Grysiu, ze się zmieni - wystarczy aby jakaś gra odniosła wielki sukces i była równie żałośnie zabezpieczona jak COD lub BC2. Choć ludzie ostatni coraz częściej przed zakupem zwracają uwagę na zagrożenie hackami. Wątpię aby producentom udało się wypromować grę w której hacki będą chlebem powszednim już w becie. Owszem kupią miliony ale ile procent z tych milionów będzie w to grać po kilku tygodniach ?
Staaary80:
Te liczby pokazują mi się wydaje coś innego, a mianowicie to jak słabo jest wykrywalny cheat na Bf-ach. Zresztą te liczby to tak inaczej bzdury, i nie mają przełożenia na prawdziwą skalę tego problemu.
djDziadek:
Poruszecie bardzo ważny temat, niestety chyba nie mamy (między sobą) wpływu na rozwój sytuacji, może zapytać by wprost producentów, dystrybutorów i firmy zajmujące się serwerami czy nie maczają w tym paluchów a przy okazji, jeśli ich produkty obięte są patentami (a zapewne są) dlaczego do QU.....Y nędzy, żadna z tych firm nie wytoczyła procesu żadnemu producentowi (bądź sprzedawcy) cheatów, które są programami bezprawnie modyfikującymi (w wielu przypadkach) kod źródłowy gry.
Nie wydaje wam się to trochę dziwne?
Wystarczy sprawdzić ile kosztuje abonament za cheaty a ile piracka wersja gry
DLA MNIE ODPOWIEDŹ JEST PROSTA
Producenci (bądź ktoś z reszty) ma ubabrane łapy i dlatego używających nielegalnych kopii będą ścigać a cheaterów - nie do końca (delikatnie rzecz ujmując)
Wulfen:
Zgadzam sie z przedmówcą. Ale chciałbym powiedzieć że nie ma już co bić piany na temat cheatów i cheaterów poniewaz to temat rzeka i można w nim utopić bez celu nie jeden dzień dyskusji. Cheaty były są i zawsze będą co skurtecznie będzie nam uprzykrzało życie ale nic z tym nie zrobimy to sami gracze muszą się wziąć w garść i zawrzeć sojusz który będzię ostro tepił takich cwaniaczków. Inaczej nic sie z tym nie stanie i tyle nie ma co się nad tym rozwodzić taka moja myśl:D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej