Hyde Park > Inne gry
Medal of Honor
sgt.PifPaf:
--- Cytat: djDziadek w 03 Grudnia 2010, 09:43:53 ---Jak widzisz można czerpać czystą radość (wqurzając się przy tym niemiłosiernie) z gry FPS, BF jest fajny ale.... tylko fajny - MOH jest odjazdowy :) :gun :gun :gun :rotfl:
WELCOME TO THE CLUB :)
--- Koniec cytatu ---
Jasne, ze jest fajny (MoH) - tylko ja osobiście będę go sobie dawkował w rozsądnych porcjach. Tak jak wczoraj - 2-3 max. 4 rundki i to nie codziennie. Ta gra wymaga IMO niesamowitego skupienia uwagi. Dłuższy czas byłby chyba zbyt męczący jak dla mnie. No i nie rzucam BC2...
@Miki
W BC 2 gra zezwala na bezkarne bieganie. trafienie kogoś jedną kulką to jak ukąszenie komara. Ludziska nie są zmuszeni do korzystania z osłon. A w MoH muszą.
Tu Yoss nie pobiegałby sobie z nożem czy usasem tak jak w BC2 ;) - daleko by nie dobiegł.
Ronin:
Tak ta gara ma swój własny klimacik, choć znam parę miejsc na szybkie nabicie fragów ale i sama znajomość miejsca nie osłoni przed nagłym zejściem związanym z podniebnymi atakami. W becie dochrapałem się do 3 rangi i odblokowałem wszystko co dawała beta.
[Yossarian]:
Moze i tak (z akcentem na tak), moze nie Pafi, czas pokaze ;D
djDziadek:
uszczypliwe to nasze małżeństwo :rotfl: , dla mnie najważniejsze że nie tnie tak jak BF, nie laguje a radocha jak diabli :O
[Yossarian]:
Wczoraj odpalilem swojego MOH'a :P I okazalo sie, ze w przeciwienstwie do zamowienia, jest on w jezyku germanskim :lol: Koresponduje z EA w celu wymiany produktu - zobaczymy jaki bedzie final :piwo:
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej