Chciałem napisac jakie miałem wrazenie po sciagnieciu tej gry ale postanowiłem sobie jednak odpuscic. Na poprzednich 3 stronach i tak jest juz wystarczajaco duzo naszych prywatnych "recenzji". Ale nie mogłem sobie darowac jednej uwagi a mianowicie, to dopiero beta a juz pełno cheterow ze statami 100+:10-20 w trybie (nie pamietam jak sie nazywa ale podobny do rusha BF:BC2).
1)Wszyscy respimy sie jednym miejscu, nasi żołnierze i przeciwnicy. Generalnie ciężko się ruszyć z miejsca a co dopiero kogoś zabić. Ale dziwo 1 "przeciwnik" zabija nas wszystkich na raz. i tak kilka, kilkanaście razy pod rząd.
2) inna sytuacja wygląda następująco. Załóżmy ze normalnie sobie gram i ktoś mnie zabija. Nie pokazuje mi się ekran wyboru broni lecz respie się na moim towarzyszu i instantowo ginę, bez odliczania do iluś tam...(tak jak to było przed 2 czy 3 zgonami). Ginę raz a on nas zabija, ginę drugi raz on nas zabije, ginę 3 raz on nas zabije itd itd...do puki ktoś nie zabije stojącego jak wazon na środku pola walki frajera. Przypomina to status padding...
Narazie tyle wyłapałem głupot z 3 rund w jakie zdązyłem zagrac. Jesli tak wygląda beta to ja sie boje pełnej wersji tej gry, czyżby welcome CoD again?