Hyde Park > Przywitaj się

Bry bdzień by ASMODAT

<< < (4/14) > >>

[Yossarian]:
Asmo stfu and play :D
Nikt Cibie nie przegania, czituchy sie boja o swoje stare dupska (za byle krzaczek to sie juz nie schowamy) :rotfl:  :gun :piwo: i marudza... jak Twoj Rodziciel  :rotfl:

djDziadek:

--- Cytat: ASMODAT w 13 Lipca 2010, 13:20:50 ---Jak podacie mi namiary na grópkę, w której:

-mżona pograć na większych mapkach,
-mozna grać karabinem s.
-można sobie robić małe olewki i co pare meczyków pocamić.
-gra sie tylko w trybie soft.
-są osoby o duzym skillu, które się nie pr0mowaczą w stosunku do innych.

to dam wam spokój.

--- Koniec cytatu ---

Teraz kolego chyba z lekka naginasz, żeby nie powiedzieć przeginasz, my nie jesteśmy centrum informacji i albo tolerujesz nas (tak jak my ciebie) ale na naszych zasadach (ty przyszedłeś do nas) albo bye
Nie stawiaj żądań gościom, do których przyszedłeś !
A co do "dam wam spokój", nie strasz, nikt się nie przestraszy a sporo z nas ma narzędzia umożliwiające zamknięcie ci dostępu zarówno do forum jak i do mumbla, ja jestem wyczulony na takich gości jak ty więc ostrożnie, nikt mi za bana nie powie nic złego - pozdro.

Jeśli tyo było w formie żartu, postaraj się bardziej, na razie masz ode mnie żółtą kartkę.

ASMODAT:
Nastroje macie bojowe... to trzeba przyznać xD, skoro za komplementy zą żółte kartki.
W takim razie będę tylko grał, a nie pisał do ręki tkoro tak radzisz.

ev0:
@Asmo-zapisales sie na forum z pozytywnych przeslanek jak sądzę wiec jest to juz sam w sobie ukłon w strone "Br0warsów" i jako nowy tutaj nijak nie moge sie dopatrzyc zlych intencji w Twoich postach w kierunku gospodarzy.
Ja kierowalem sie podobnymi przeslankami i ciekawi mnie kiedy ja dostane podobna kartkę.
A mam zasade: jedna kartka za friko i spadam.
W kazdym razie nic o Tobie powiedziec jeszcze nie moge bo chyba za malo gralismy ale z tego co slyszalem to fajny team z Toba mozna wyszponcic.
Pozdrawiam.

djDziadek:
Dopisałem na dole swojego posta - iż jeśli był to żart to w/g mnie wymaga wyższego poziomu lub wyraźnego zaznaczenia żartobliwej formy, do tego służą emotikony, w poście ASMODATA nie widzę żadnego (istnieje opcja "edytuj"), dlatego odebrałem to tak jak jest napisane, nie znam zamiarów i nie umiem czytać w myślach - sorry ale wymagam form prostych a wszelkie podteksty bądź "inne" zamiary powinny być w jakikolwiek sposób akcentowane.
Wystarczy popatrzeć na inne posty. Koniec kropka, skoro kolega jest taki oblatany to aż dziwne, że nie wie podstawowych rzeczy. Tak jak powiedziałem za kolejny taki numer :  :gun i nie pomoże  :mur: ani  :sorry:

ev0 - przeczytaj to co napisał kolega dokładnie tak jak napisał - zrozumiesz i zauważysz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej