Hyde Park > Przywitaj się

Bry bdzień by ASMODAT

<< < (12/14) > >>

ASMODAT:
@djDziadek - przychodzę bo mi się podoba, tylko chciałbym zostać dłużej jak mi zaczyna "dobrze iść",a przecież nie będę wbijał od razu po kicku ponownie, bo nie wiem czy bana nie dostanę, lub znowu kick więc nie ma to wtedy sensu.

Uwierz mi, jeszcze nie zabiłem u was 1 osoby bez celowania (może ze 2 kiedykolwiek na 10 000 kili). Pograj to sam zobaczysz że jest to niemal niemożliwe, Więc takie argumenty są wiadomo skąd wzięte.
Mogę to też udowodnić tym że nie grałem jeszcze u was z "włączonym" laserem, nieprawdaż ?

Poza tym wcale nie idzie mi tak dobrze jak sugerowałeś może 1 na 10 gier  z wami coś ugram i wtedy zaraz bach, a jak wy latacie z usasami i zabijacie bez celowania lub z m320 to jest ok...

djDziadek:
Rzadko gram usasem - nie bawi mnie ta zabawka, M320 u nas nie używam w ogóle :)

ASMODAT:
 Was - djDizadek to może i rzadko z tym widziałem, ale są browary, które bez tego grać nie potrafią. Szkoda że nie ma tam u was Wake Island, ciekawe skąd się taki pomysł wziął żeby tylko takie ciasne mapy grać i narzekać na snajperów ?, jak można przecież WI lub Caspian CQL ustawić, a tam przecież nikt strzelać z karabinku nie będzie jak wszyscy do helek albo czołgów wejdą. Chętnie poznał bym wyjaśnienie tej zagadki... bo to tak jakby kupić BF-a a grać nim jak w CoD-a.

[Yossarian]:
co do mapek, tez nie mam pojecia dlaczego sa ustawione jedynie te dwie... czas to zmienic!

Pangrys:
Asmodat. Gdzieś mi się nie podoba, to tam nie idę. Proste, nieprawdaż ??
Masz mnóstwo serwerów z mnóstwem zakazów i nakazów, zawsze możesz tam pograć, nikt ci tego nie zakazuje. Nie używamy cheatów, gramy broniami , które do gry wprowadził twórca gry. Nie podoba się, idź na inne serwery. Co do mapek. Były poustawiane inne mapki to pies z kulawą nogą nie zaglądał. Chcesz zmian Yoss, pisz ankietę, niech reszta BroWarów się wypowie.

Wake Island ... Najgorsza mapa z całego B2K, wykastrowane coś co kiedyś było najlepszą mapką w BF.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej